MENIU CAUTĂ

Florin Gheorghe, ultimul finalist de la „iUmor”. S-a prezentat pe scenă cu un moment de stand-up

Distribuie

Florin Gheorghe este câştigãtorul celei de-a 12-a ediții iUmor” din acest sezon și va merge în marea finală alături de Trupa Mici, Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintă, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo.

Florin Gheorghe s-a prezentat la iUmor cu un moment de stand up, la doar câteva secunde după ce Mihai Bendeac apucase să exclame: „Am un atac de panică. Dacă n-o să mai vină niciun număr senzaţional până terminăm”. Momentul lui Florin a fost pe placul celor trei juraţi: „Mă bucur că eşti aici şi că stand up-ul tău nu e agresiv!”, i-a spus Cheloo, care a mai dezvăluit în culise: „Nu a avut competiţie în seara asta la stand up. A fost de departe cel mai bun, iar textul era foarte bine fãcut!”.

Cea de-a 12-a ediție ”iUmor” din acest sezon a fost și ultima în care telespectatorii au avut ocazia de a-și vota preferații. Cea de-a 13-a ediţie a show-ului de la Antena 1, difuzatã sâmbãta viitoare, de la 20:00, aşa cum sugereazã şi numãrul, va aduce în faţa telespectatorilor concurenţii care au avut ghinion şi nu au reuşit sã primeascã minimum douã like-uri din partea juraţilor în acest sezon, iar sâmbãta viitoare, 1 iunie, de la 20:00, în marea finalã, românii românii vor decide cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

Citește și

VIDEO | „Game of Thrones” a ajuns la final! Zece seriale care te pot face să uiți de „Mama Dragonilor”

 

 

Citește mai multe despre Florin Gheorghe pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii