MENIU CAUTĂ

Surprize pe scena iUmor, în ediția de sâmbătă seara. „M-au terminat psihic!”

Distribuie

Cea de-a douăsprezecea ediţie iUmor, difuzată aseară la Antena 1 a adus în faţa celor trei juraţii momente dintre cele mai diverse, care fie au reuşit să îi captiveze şi să îi facă să savureze fiecare moment, fie i-au îngrozit, la propriu, încât nu au putut nici măcar să privească.

A fost şi cazul lui Leroy Patterson, venit tocmai din Los Angeles, California, cu un număr care i-a uluit pe juraţi. În momentul în care a început pur şi simplu să se arunce pe un covor cu 5000 de piuneze, aceştia nici măcar nu au mai putut să se uite. „Dacă aveţi fobie de ace, nu priviţi niciodată acest număr!”, i-a sfãtuit Delia pe cei de acasă. Nici Mihai Bendeac nu a fost mai indulgent: „De ce ai face ceva de genul ăsta?!”. Lui Cheloo însă momentul i-a plăcut, ba mai mult, a mers chiar pe scenă pentru a-i strânge mâna concurentului. Leroy a mers mai departe, la votul publicului, primind două like-uri.

Invitaţi speciali ai celei de-a douăsprezecea ediţii iUmor, băieţii de la Comedy Zebra Show au adus pe scena show-ului un moment pe placul tuturor, în vreme ce Bianca Kovacs, venită tocmai din Spania cu un moment de stand up a reuşit şi ea să primească 2 like-uri şi să meargă mai departe la votul publicului. Tot două like-uri a primit şi magicianul Tam Răzvan, care a avut şi un asistent special – juratul Mihai Bendeac.

Citește și

Român condamnat la 10 ani de închisoare în SUA. A pretins că a injectat un cuplu cu „un virus letal” și a cerut 8,5 milioane de dolari pentru antidot

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii