Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Personajul Frankfurt, altfel decât îl știam în Vacanța Mare. Și-a lăsat o barbă ”boierească”!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Personajul Frankfurt, altfel decât îl știam în Vacanța Mare. Și-a lăsat o barbă ”boierească”!

Frankfurt, personajul veșnic agitat ce a devenit cunoscut în popularele scenete de televiziune ”Vacanța Mare!”, este de nerecunoscut! Actorul  ce se identifica prin celebra sa replică ”Vă sparg, să moară mama!” și-a lăsat o barbă ”boierească” și, chiar dacă nu mai apare la televizor, continuă să activeze pe scena de teatru.

De Florian Gheorghe,

Actor la Teatrul Logos,  Frankfurt, pe numele său Ilinca Iulian, face stand up, joacă în diverse piese, de multe ori alături de iubita sa, Diaconescu Daniela, de asemenea actriță și s-a apucat hotărât de sport, la 44 ani.

Frankfurt altfel decât îl știam în Vacanța Mare

Serialul marca Vacanța Mare ”Leana și Costel”, dar mai ales filmul ”Garcea și oltenii” unde Iulian Ilinca a interpretat același personaj, golanul Frankfurt, l-au făcut pe actor unul extrem de popular între 2000-2010. Lung metrajul ”Garcea și oltenii” (2002) a doborât recorduri de audiență pe plan național ca număr de spectatori în cinematografe.

Frankfurt, Axinte (Florin Petrescu), Vecinul Mitică (Emil Rădinoiu), Lila (Mirela Stoian) ori Romică (George Robu), sunt personaje ce s-au făcut cunoscute în echipa Vacanța Mare (Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu)

CITESTE SI:  Îţi mai aduci aminte de „FRANKFURT” de la VACANŢA MARE? Uite cum ARATĂ el ACUM!

Close
Închide
  Close