MENIU CAUTĂ

Gigel Frone impresariază dansatoare din buric. Fostul mariachi de la “Românii au talent” și-a găsit colaboratoare, nu și nevastă

Distribuie

Îl mai țineți minte pe fostul mariachi de la "Românii au talent", Gigel Frone? Chitaristul cu sombrero care ajuns în semifinala concursului de la PRO TV și care, deși nu a câștigat, a rămas mai popular decât unii dintre finaliști, nu mai e doar artist de serviciu la nunți, ci, mai nou, reprezintă și interesele altor "artiști".

În ciuda faptului că are doar 1,60 m, Gigel Frone nu se sperie de provocările care par… mai înalte decât el. Cântărețul de 50 de ani a făcut câțiva pași în afara zonei sale de confort, devenind impresar pentru o dansatoare din buric, Roze Marie, și pentru o solistă de muzică de petrecere, Tatiana Marcoianu. Solistul originar din Onești ne-a asigurat că așteaptă cu brațele deschise parteneri pe care să-i promoveze în showbiz și să-i reprezinte la restaurantele și nunțile unde este invitat.

În plus, și-a deschis propria revistă online și are un studio în care speră să reușească să-și deschidă propria televiziune; acolo, în visurile lui, se vede și regizor, și scenarist, că dacă tot va fi șef, poate să se pună pe ce post vrea!

Gigel Frone impresariază dansatoare din buric. Susține că a bifat un recital-record

Pofta lui Gigel Frone pentru cântat este atât de mare, încât spune că a susținut un concert de „Cartea Recordurilor” ce a durat o noapte întreagă, într-un magazine de cadouri, „și care a fost transmis live pe internet”, ne asigură neobositul artist care, în ciuda energiei sale, însă este, din păcate, burlac.


CITESTE SI:

În lipsa nepotului, Petre Geambașu crește câini din rasa Shar Pei. ”Sunt printre cele mai dragi ființe din viața mea”

Citește mai multe despre Gigel Frone și Cartea Recordurilor pe Libertatea.

Comentarii