Mergi direct la conținut »
Hannelore de la “Insula Iubirii”, pusă la punct de celelalte concurente: Ai fost cea mai falsă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Hannelore de la “Insula Iubirii”, pusă la punct de celelalte concurente: Ai fost cea mai falsă

Hannelore de la “Insula Iubirii”, pusă la punct de celelalte concurente: Ai fost cea mai falsă

Nu doar internauții au criticat-o pe Hannelore pentru atitudinea nepotrivită pe care a avut-o față de ispita Andi, de la Insula Iubirii. Mirela i-a spus verde în fața ce simte. 

Deși Bogdan și Hanne nu se despart, ci își oficializează relația de iubire ce durează de mai bine de șapte ani, lucrurile rămân în stare conflictuală în ceea ce o privește pe femeia care susține în continuare că Andi îi este doar prieten.

Pe rețelele de socializare, blonda a fost acuzată de prefăcătorie și că a profitat de sinceritatea bărbatului. Iar acum, a venit rândul Mirelei să-i spună ce crede despre ce a făcut.

„Nu merita bărbatul acela așa ceva. Tu ai făcut niște faze de doi lei”, i-a spus Mirela lui Hannelore. Apoi au intervenit și celelalte concurente și i-au spus iubitei lui Bogdan că orice ar face trebuie să-și asume și că nu are cum să mintă.

„Sincer, părerea mea este că tu nu-l iubești pe Bogdan”, a spus una dintre concurente. „Toată lumea a văzut că ești falsă, ești cea mai falsă. Roata se întoarce”, au fost cuvintele pe care Hannelore le-a primit din partea fetelor cu care a împărțit casa pentru mai multe zile.


VIDEO/ Daiana Anghel a renunțat la mașină și merge cu trenul prin țară. Fosta vedetă TV e femeie de afaceri


 

Close
Închide
  Close