MENIU CAUTĂ
11 Mai. 2017 09:00

Ilinca și Alex Florea intră azi în a doua semifinală Eurovision 2017. De ce țări se tem reprezentanții României | EXCLUSIV

Distribuie

Ilinca și Alex Florea intră azi în a doua semifinală Eurovision 2017. Reprezentanții României au mari emoții, dar speră să se califice în finala care va avea loc pe 13 mai, la Kiev.

Ediţia din acest an va avea loc la Kiev, Ucraina. Prima semifinală a avut loc pe 9 mai și și-a desemnat câștigătorii, a doua semifinală, pe 11 mai şi marea finală va avea loc pe 13 mai.

În finala Eurovision 2017 sunt deja calificate 6 țări. Este vorba despre Ucraina, a cărei reprezentantă a câștigat competiția în anul 2016, și de țările BIG FIVE, adică finanțatoare ale concursului: Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie.

La Eurovision 2017, România este reprezentată de Ilinca și Alex Florea, cei care au câștigat Selecția Națională Eurovision 2017 cu melodia ”Yodel It”, care intră în concurs astăzi, 11 mai 2017, în cea de-a doua semifinală.

 

Ilinca și Alex Florea intră azi în a doua semifinală Eurovision 2017. Emoții mari și teamă de concurență

Ilinca și Alex Florea se pregătesc intens pentru cea de-a doua semifinală Eurovision 2017. Reprezentanții României speră să ajungă la inimile celor care votează și să se califice în finala Eurovision din 13 mai.

Cei doi au mers miercuri, 10 mai, la repetiții și au dezvăluit, în exclusivitate pentru Libertatea, care sunt țările de care se tem în cea de-a doua semifinală Eurovision 2017.

„Bulgaria”, ne-a spus Alex Florea, referindu-se la melodia „Beautiful Mess”, interpretată de Kristian Kostov.

„Olanda și Ungaria”, ne-a mărturisit și Ilinca.

Olanda este reprezentată la Eurovision 2017 de OG3NE, cu melodia „Lights and Shadows”.

Ungaria este reprezentată la Eurovision 2017 de  Joci Papai, cu melodia „Origo”.

Citește mai multe despre ilinca si alex florea, EuroVision și Romania pe Libertatea.

Comentarii