MENIU CAUTĂ
09 Iul. 2018 13:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Ilinca Vandici cumpără doar haine de firmă pentru fiul ei. “Bebe are o piele foarte fină…”

Distribuie

Ilinca Vandici a cheltuit mii de euro pe haine de firmă pentru fiul ei. Așa se face că, la nici un an, Zian are un dressing în toată regula, fiind un băiețel extrem de șic. Vedeta spune că nu dă bani pe haine scumpe pentru bebe din snobism, ci din dorința ca micuțul să poarte doar de materiale de cea mai bună calitate.

Ilinca Vandici îi cumpără haine de brand fiului său

Pasionată de shopping și de modă, Ilinca Vandici și-a mutat atenția de la pantofi și accesorii pentru ea la haine pentru băieței. Prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, ne-a declarat că ar putea oricând să-și facă un blog sau canal de YouTube unde să vorbească despre o linie de haine pentru copii.

”Dacă, la un moment dat mă voi hotărî să-mi deschid un blog, vlog sau canal de YouTube, cu siguranță că mă voi ocupa de chestiuni care au legătură cu viața mea de zi cu zi, cu subiecte care mă interesează, mă pasionează și pe care încerc ușor, ușor să le descopăr și mai mult. Da, aici vorbim despre partea cu copilul, care, pe zi ce trece, mă provoacă și mai tare să descopăr tot felul de lucruri despre cum să-l crești mai bine, cum să-l hrănești mai bine, cum să-l îmbraci mai bine, ce educație să-i dai, cum să-l ajuți la nivel psihologic să evolueze și să se dezvolte, dar bineînțeles că putem vorbi și despre partea de fashion, care mie îmi place extrem de mult, tocmai pentru că deja de 3 ani sunt în miezul acțiunii.

Evident că mi-am dezvoltat o latură pasionată extrem de tare de tot ce înseamnă modă și frumos și cred că s-ar îmbina frumos cele două. Uite, poate vorbesc despre o linie de hăinuțe pentru copii”, ne-a povestit Ilinca.

Ilinca Vandici îi cumpără haine de brand fiului său

Ilinca Vandici a cheltuit mii de euro pe haine de firmă pentru fiul ei

De altfel, vedeta TV este de părere că o mămică trebuie să se gândească în mod special la confortul bebelușului și la materialele din care sunt făcute hainele acestuia, și mai apoi la felul în care arată.

”El, fiind băiat, nu are o gamă largă de modele și croieli, culori și așa mai departe, așa că suntem limitați oarecum, însă bebe are cam ultima colecție din tot ce se găsește pe piață, pentru că-mi place să-l îmbrac frumos, îmi place să fie frumos, îi comand haine și din străinătate, însă nu vă închipuiți că dau sume exorbitante pe hainele lui, pentru că le poartă maximum trei-patru luni și atunci, nu sunt vreo nebună care să investească zeci de mii de euro înhainele bebelușului, dar nici nu investesc foarte puțin”, ne-a povestit Ilinca.

Chiar dacă Ilinca spune că nu dă zeci de mii de euro pe haine, garderoba lui Zian ajunge la mii de euro.

Ce mă interesează foarte mult, pe lângă să arate bine hainele, mă interesează materialul, pentru că el are o piele foarte fină și atunci, din acest motiv, îi iau haine de brand. Eu iubesc brandurile pentru că au în compoziție materiale de foarte bună calitate, pantofii au un calapod excepțional și atunci da, aleg să mă simt confortabil și aleg să mă simt bine în hainele pe care le port. Evident că și bebe, prin intermediul meu, beneficiază de aceleași lucruri, până când va ajunge în punctul în care să-mi spună ce vrea și ce nu vrea”, a mai spus Ilinca, mărturisindu-ne că va fi pasionată de shoopping toată viața, indiferent dacă va merge prin magazine sau va alege să facă cumpărături online.

”Shopping am făcut și voi face toată viața mea, pentru că sunt pasionată de asta. Dacă nu fac pentru mine, fac pentru bebe, dacă nu fac pentru bebe, fac pentru Andrei. E o modalitate prin care eu mă relaxez. Fie că merg fizic la cumpărături, ceea ce, sincer, a început să mă obosească foarte tare, pentru că e multă lume și atunci nu reușesc să mă detensionez și să mă relaxez, dar pot să fac și shopping online, care mă ajută foarte tare pentru că doar vizualizez anumite produse, le pun în coș, le-am cumpărat, sănătate și noroc!”.

VIDEO: Bogdan Sorocan; FOTO: Dumitru Angelescu


EXCLUSIV/ Simona, fetița de 7 ani care l-a enervat, s-a întors în viața lui ca soție. Craiul Alexandru Repan și unica lui iubire (VIDEO)

Citește mai multe despre Ilinca Vandici, bravo ai stil, designer, firma, garderobă, haine și zian pe Libertatea.

Comentarii