MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Ilona Brezoianu, la „Interviurile Libertatea”. A cucerit publicul prin aparițiile în „Las Fierbinți” și „Atletico Textila” și speră să-i cucerească și prin teatru

Distribuie

Pe Ilona Brezoianu lumea o reperează drept Luminița din „Las Fierbinți” sau Denisa din „Atletico Textila”, două dintre cele mai de succes seriale de comedie din România, însă actrița este prezentă în mult mai multe filme și piese de teatru. Ilona Brezoianu a venit, miercuri, la „Interviurile Libertatea”,  pentru a ne vorbi de cariera ei în plină ascensiune.

La doar 28 de ani, Ilona este una dintre tinerele actrițe cu potențial artistic din România. Extrem de complexă, Ilona trece de la teatru la film fără nici cea mai mică problemă și fără a avea nevoie de vreo pauză. Tânăra vine astăzi în studioul Ringier pentru a povesti de unde pasiunea pentru actorie și ce a făcut-o să aleagă acest drum.

Ilona Brezoianu vine la „Interviurile Libertatea” începând cu ora 13:00

Chiar dacă este o actriță tânără, Ilona se bucură atât de admirația publicului cât și a specialiștilor. La doar 22 de ani a primit „Premiul pentru cea mai bună actriță” la Festivalul teatrul studențesc în Culise, iar un an mai târziu, în 2013,  a luat premiul „Timica” la Gala Tânărului Actor Hop.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Pilotul-erou Florin Rotaru avea o legătură specială cu bunica lui. Când trecea deasupra Vasluiului, zbura aproape de sol, ca să o salute: „Aproape se ridicau țiglele de pe case”

 

Citește mai multe despre ilona brezoianu, actriță și las fierbinti pe Libertatea.

Comentarii