MENIU CAUTĂ

Încălțămintea Lidiei Buble a stârnit un conflict între fani. Alegerea artistei i-a șocat. „Nu vă permiteţi aşa ceva”

Distribuie

Lidia Buble a postat pe contul de socializare o imagine care a stârnit reacții neașteptate în rândul fanilor. Vedeta le-a arătat acestora ce și-a cumpărat. Este vorba despre o pereche de cizme care imită blugii.

Prietenii virtuali au reacţionat imediat, iar unii dintre ei au spus  că cizmele Lidiei Buble nu sunt pe placul lor și că nu ar purta niciodată așa ceva.

„Nu aş purta aşa ceva nici dacă le-al primi gratis”, a scris o fană. „Stați voi liniștite că nici dacă vă mai nașteți de 10 ori nu vă permiteți așa ceva. Tocmai de asta ea e artistă și voi niște fete care își dau ele cu parerea dacă le-ar purta sau nu, parcă ne ar interesa pe noi”, a scris o altă admiratoare.

La începutul anului, Lidia Buble și Răzvan Simion au devenit, pentru prima oară împreună, părinți spirituali, iar emoțiile i-au copleșit pe cei doi. Interpreta a făcut declaraţii emoționante după creștinarea copilului pe care l-au botezat.

Citește și

Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați

 

Citește mai multe despre lidia buble, cizme și conflict pe Libertatea.

Comentarii