MENIU CAUTĂ

Incredibil ce se întâmplă în casa în care Oana Zăvoranu a vrut să-și pună capăt zilelor. La cinci ani distanță, vedeta face dezvăluiri

Distribuie

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre casa în care locuiește și unde, de altfel, în urmă cu cinci ani, a încercat să se sinucidă.

În urmă cu cinci ani, Oana Zăvoranu a făcut un gest șocant, încercând să-și pună capăt zilelor în casa în care locuia.

Acum, la cinci ani distanță, Oana Zăvoranu, care este căsătorită cu Alex Ashraf, a făcut dezvăluiri uluitoare despre casa în care locuiește. Ea a afirmat că reședința respectivă este bântuită.

„Se auzeau sus paşi. Bebe, menajera a auzit discuţiile mele şi a zis: eu în timp ce spăl la scările din faţă aud oftături de bărbat. Se închid şi se deschid uşi în toată casa, eu am camere, am imagini. A stat înainte cineva acolo, era un ministru al culturii, ceva, a murit”, a spus Oana Zăvoranu la emisiunea la „Răi da buni”, prezentată de Mihai Morar la Antena Stars.

„E un film „singur cu fantomele”. Eu am imaginile. Am zis că mi se pare, dar aşa e. Acea casă a fost construită de o familie care plănuise ca părinţii să stea în apartamentul care este gol şi fata să stea în acest apartament.

Li s-a luat această casă şi au dat acest blestem. Unul a murit spânzurat. Tatăl meu a murit. Celăalt tată al meu a fost arestat. Fostul meu soţ nu a vrur să stăm acolo. Mi-a zis că ştie istoria acestei case. Mie îmi merge bine acolo. Sunt momente când simt ceva. Mă apucă câteodată o tristeţe…

 În casa asta am vrut eu să îmi pun capăt zilelor. Mâine se fac cinci ani. Mi-a zis doctorul că dacă se întârzia cu salvarea câteva minute nu mai aveam nicio şansă. Am stat aproape 9 ore la reanimare. Alex Ashraf spune că blestemele se opresc aici pentru că el e arab”, a explica Oana Zăvoranu.


Citește și: REPORTAJ/ Drama unei familii. Moș Crăciun, rugat să vindece de leucemie o fetiță de doi ani și patru luni (FOTO)


 

Citește mai multe despre casa bantuita și tentativă pe Libertatea.

Comentarii