De Andreea Romaniuc Archip,

Ioana Blaj “vorbește” aceeași limbă cu producătorul Ducu Ion, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare. I-a fost ușor să se apropie și de soacra ei, producătorul Ruxandra Ion, cu care lucrează, de câțiva ani, la foc automat pe platourile de filmare.

Aceasta i-a dat nurorii pe mână un rol în serialul „Fructul Oprit”, unde Ioana a interpretat o femeie de afaceri, iar acum a cooptat-o și în echipa de la „Sacrificiul”, semn că cele două femei fac echipă bună pe platourile de filmare.

Îi atrage atenția prin stație

Perfecționistă de felul ei, Ruxandra Ion nu o menajează deloc pe Ioana, deși mulți actori s-ar fi așteptat ca nora să aibă parte de un tratament preferențial în cadrul proiectului difuzat la Antena 1.

„Avem o relație bună atât în viața de zi cu zi, cât și pe platourile de filmare. Dar mă taxează când greșesc, uneori mai mult ca pe colegii mei. Însă consider că e un lucru normal și benefic pentru ambele părți”, a recunoscut, pentru Libertatea, Ioana Blaj.

Cum postura și mimica feței sunt esențiale în prestația unui actor, Ruxandra Ion își atenționează nora la cea mai mică abatere, dorindu-și ca secvențele filmate să iasă bine din prima și să evite astfel repetiții consumatoare de timp și resurse.

„Mă atenționează de fiecare dată, prin stație, să stau dreaptă, să nu-mi încrețesc fruntea”, ne-a mai spus actrița.

Anul viitor, Ioana și Ducu Ion vor ajunge și la altar, ei intenționând, în funcție de proiectele în care sunt implicați, să facă și nunta.

Citeşte şi:

A sugrumat trei femei cu mâinile goale, apoi a vândut heroină în pușcărie, dar instanța l-a eliberat, printre altele, pentru „Programul de prevenție primară a violenței domestice”

Fabuloasa călătorie a unei românce: 5 țări și 5 vieți în 21 de ani. Cea mai intensă experiență a avut-o în Brazilia. „Lângă mine, un puști își număra banii dintr-un jaf, cu pistolul lângă el”

Istoria tristă a cabanei Caraiman, casa din vârful Bucegilor: e în paragină și a fost scoasă la vânzare pe internet cu 200.000 de euro. ”Nemulțumiții n-au decât să pună mână de la mână și să o cumpere”

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile