Mergi direct la conținut »
Irina Columbeanu și-a prelungit vacanța în America. Urmează mutarea, după ce tatăl ei își va da acordul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Irina Columbeanu și-a prelungit vacanța în America. Urmează mutarea, după ce tatăl ei își va da acordul

Irina Columbeanu și-a prelungit vacanța în America. Urmează mutarea, după ce tatăl ei își va da acordul

Irina Columbeanu și-a prelungit vacanța în America, iar asta a făcut-o pe mama ei, Monica Gabor, să sară-n sus de fericire. Fetița ar fi trebuit să se întoarcă în România la sfârșitul lui iulie, dar a mai rămas trei săptămâni peste data stabilită inițial.

De Ana Maria Păsat,

Visul fostei soții a lui Irinel Columbeanu de a-și avea fiica alături zi și noapte începe să prindă contur. Vacanța Irinei în America a apropiat-o foarte mult pe copilă de mama ei, astfel explicându-se și de ce și-a prelungit șederea peste Ocean.

Monica e în culmea fericirii, mai ales că Irina i-a transmis că vrea să rămână definitv peste Ocean! Asta depinde însă și de tatăl copilei, Irinel Columbeanu.

Boala Irinei Columbeanu se poate trata. Monica Pop: Sunt strict împotriva operației copiilor

Se pare că, deși are inima strânsă că va rămâne fără fiica sa, pe care a crescut-o de când Monica s-a mutat în Statele Unite, afaceristul de la Izvorani nu se opune acestei schimbări. El le-ar fi spus apropiaților că în primul rând contează fericirea fiicei sale și abia apoi ceea ce simte el.

Contactat pe marginea acestui subiect, Irinel Columbeanu s-a rezumat doar a spune că fiica sa este încă în vacanță în America, fără a face vreun comentariu despre mutarea Irinei peste Ocean

La rându-i, Monica a dezvăluit că iubitul său chinez este încântat de prespectiva mutării Irinei în America.

În „schemă” a intrat și fiul lui Mr. Pink

După câteva săptămâni petrecute doar în două, mamă și fiică, Monicăi și Irinei li s-a alăturat Anthony, băiețelul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi. Irina se înțelege foarte bine cu acesta, iar Monica îl tratează ca pe propriul fiu.

Altfel, la dorința Irinei, mama sa a implicat-oîn diverse activități umanitare. Copila a asistat și la discursul pe care Monica l-a susținut la Global Media Blockchain Summit.


VIDEO/ Corneliu Ulici e afectat de dramele oamenilor de la “Visuri la cheie”. “Se acumulează oboseală și o încărcătură emoțională”

Close
Închide
  Close