Mergi direct la conținut »
Jennifer Lawrence a pozat nud pentru o revistă celebră
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jennifer Lawrence a pozat nud pentru o revistă celebră

Jennifer Lawrence a pozat nud pentru o revistă celebră

Jennifer Lawrence a renunțat la inhibiții și a pozat nud pentru o revistă celebră. Actrița în vârstă de 26 de ani, laureată cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea din filmul "Silver Linings Playbook ", a făcut mai multe mărturisiri în interviul acordat revistei Vogue. Ea și-a amintit și de momentele care au urmat după ce telefonul ei a fost spart de hackeri, iar poze cu ea complet goală au ajuns pe internet.

Fără machiaj, dar și fără haine, Jennifer Lawrence a pozat nud pentru celebra revistă de modă Vogue. Nu s-a văzut însă nimic din ce nu ar fi vrut actrița, spre deosebire de scandalul din 2014, când zeci de fotografii cu ea complet goală au apărut pe internet, după ce telefonul ei a fost spart de un hacker.

Actrița, care are patru nominalizări la premiile Oscar, reușint să câștige o celebră statuetă, a descris momentul drept „terifiant”. Mai mult, ea spune că încă și astăzi se așteaptă să se întâmple ceva ce nu își dorește. „Când mă sună agentul meu, mereu spun ‘Oh, Doamne! Ce s-a întâmplat?’, chiar dacă nu s-a întâmplat nimic”, spune actrița. „Este înfricoșător când simți că întreaga lume te judecă”, a continuat ea.

Anul acesta, Edward Majerczyk din Chicago a fost condamnat la nouă luni de închisoare, după ce a spart conturile mai multor vedete, printre care și Jennifer Lawrence, și a furat informații private, precum fotografii cu ele nud.

În același interviu acordat revistei Vogue, Jennifer Lawrence a discutat și despre relația pe care o are cu regizorul Darren Aronofsky, în vârstă de 48 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare al pelicule „Mother!”. „De obicei nu mă întâlnesc cu absolvenți de Harvard, pentru că nu trec două minute fără să menționeze că au mers la Harvard. El nu este așa”, a spus actrița.

Interviul acordat de actriță revistei Vogue a apărut în momentul în care partenerul ei din pelicula Passgencer Chris Pratt a anunțat că se desparte de soția sa, Anna Faris. Fără niciun motiv întemeiat, internauții au acuzat-o pe Jennifer Lawrence că ar fi responsabilă de despărțirea celor doi.


Citește și: FOTO/ Așa se mergea la mare acum 111 ani! Provocarea autorităților de a caza și hrăni peste 5.000 de excursioniști, în anul 1906


Close
Închide
  Close