De Geo Berciu,

Lionel Richie, fost membru al grupului The Commodores, a dominat clasamentele din Statele-Unite cu un album country, „Turkgee”.

Şi chiar dacă unii vor spune că este imposibil, din moment ce Adele, cu „21”, a bătut toate recordurile, totuşi, „Tuskgee”, lansat în 2012, s-a vândut cel mai bine în acest an.

Totuşi, aceste vânzări nu au reuşit să-i reducă problemele cu fiscul, el datorând suma de 1.130.609 dolari din taxe neplătite.

Potrivit presei de peste ocean, cântăreţul are o avere de 200 de milioane de dolari.

Cu peste 930.000 de exemplare vândute din albumul lansat pe 26 martie, Lionel Richie (cu featuring-uri Shania Twain, Kenny Rogers, Jason Aldean şi Kenny Chesney) a demonstrat că a făcut o alegere bună.

Lionel Richie, în vârstă de 62 de ani, este un cântăreţ, compozitor şi producător american. După ce a cântat în câteva trupe R&B, la mijlocul anilor ’60, Richie s-a alăturat în calitate de cântăreţ şi saxofonist formaţiei Commodores. Spre sfârşitul anilor ’70, el compunea deja muzică pentru alţi artişti, semnând, în 1980, hitul „Lady”, pentru Kenny Rogers, căruia i-a şi produs albumul „Share Your Love” în anul următor.

Muzicianul şi-a început cariera solo cu albumul „Lionel Richie”, în 1982, materialul conţinând hitul „Truly”, care l-a înscris pe artist printre cei mai de succes compozitori de balade ai anilor ’80. Richie a mai lansat de atunci opt albume, cel mai recent fiind „Just Go” din 2009.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri