Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Gest emoționant al Laurei Lavric. A venit la București să-și vadă, după 25 de ani, un fost vecin
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/Gest emoționant al Laurei Lavric. A venit la București să-și vadă, după 25 de ani, un fost vecin

VIDEO EXCLUSIV/Gest emoționant al Laurei Lavric. A venit la București să-și vadă, după 25 de ani, un fost vecin

Cel mai emoționant gest făcut de un artist cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae! Reputata solistă Laura Lavric, doamna cântecului popular bucovinean, a venit special în București pentru a-și ura un prieten pe care nu l-a mai văzut de 25 de ani, fostul său vecin din perioada când locuiau la Botoșani, Neculai Pavlică.

De Florian Gheorghe,

Din nefericire, vârsta înaintată a profesorului și fostului director de școală (a împlinit 81 de ani), dar și probleme locomotorii, au făcut aprope imposibilă deplasarea pentru a-și admira prietena pe scenă, la spectacole. Așa că, solista a venit special la București pentru a-l ura pe Nicolae, făcând acesta vizită-surpriză prioritată chiar și înainte de ziua de naștere al fiului artistei, Victor Lavric, care și-a însoțit mama la întâlnirea plină de emoție.

Laura Lavric a venit la București să-l ureze pe fostul vecin, profesorul Neculai Pavlică

”Am stat în același bloc, în cetrul Botoșaniului, iar copii noștri, Victor și Bogdan, au fost nedespărțiți în copilărie, dar și la școală. Amândoi sunt muzicieni. Domnul profesor Neculai a fost o persoană remarcabilă în Botoșani, a construit două școli și a fost cel mai longeviv director de școală-36 de ani! Peste tot în Botoșani sunt oameni realizați profesional pe care i-a avut elevi”, ne-a povestit marea artistă despre vecinul și prietenul său din tinerețe, care s-a emoționat până la lacrimi.

”Tata, mama și doamna Laura Lavric se ajutau reciproc chiar și la gospodărirea cămărilor, făceau împreună zacusca, tot felul de murături. Cînd venea din turnee, doamna Laura ne aduce mereu cadouri, căra gumă de mestecat și sticle de cola, iar eu cu Victor am fost colegi de clasă și de bancă. Au fost alături la bine și rău din 1973 până în 1993”, povestește fiul fericitului sărbătorit Bogdan Pavlică, muzician și prezentator al emisiunilor muzicale ale radioului public, fericit și mândru în egală măsură că a avut șansa, după ani să-l sărbătorească pe Victor Lavric, fiul artistei, născut chiar de Sfântul Nicolae.

CITESTE SI:

EXCLUSIV/Corina Bud, despre ținuta care a ”cutremurat” Parlamentul la Gala Elle Style Awards:”Nu sunt îngeraș!”

Close
Închide
  Close