MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

LEGĂTURĂ NEBĂNUITĂ între MAMA Monicăi Gabor şi FLORIN CIOABĂ | FOTO

Distribuie

După ce înmormântarea „Regelui” Cioabă a fost considerată o demonstraţie de mare fast chiar şi pentru presa din Marea Britanie, jurnaliştii din Regat declarându-se uimiţi de faptul că cel mai de vază reprezentant al comunităţii ţigăneşti din România a avut sicriu cu „aer condiţionat”, aceştia ar putea fi la fel de surprinşi dacă ar merge la catedrala catolică din Bacău, unde este depus trupul neînsufleţit al Veronicăi Bulai.
Pentru că şi-au dorit ca totul să fie perfect, dar şi din cauza temperaturilor ridicate de afară, surorile Gabor au decis ca sicriul mamei lor să fie acoperit cu un capac special, transparent, care să pătreze trupul neînsufleţit al Veronicăi Bulai în condiţii optime de temperatură şi umiditate. Astfel de dispozitiv de „aer condiţionat” este din ce în ce mai utilizat şi poate fi închiriat, de obicei, de la serviciile de pompe funebre.
Veronica Bulai a încetat din viaţă joi, ucisă de un fragment de stâncă cu greutatea de 7 kilograme care s-a desprins de pe un versant din apropierea Peşterii Plovragi şi a lovit-o în cap.

CITEŞTE ŞI

 
 

Citește mai multe despre Florin Cioabă și Florin Cioaba a murit pe Libertatea.

Comentarii