De Cristina Ologeanu,

Leonard Miron şi Miguel formează un cuplu de 12 ani, însă abia anul trecut fostul prezentator al TVR a recunoscut că este homosexual.
O astfel de declaraţie, cum era şi firesc, a produs răsturnări de situaţii în viaţa lor de cuplu: “Am început să folosesc mai mult pluralul decât singularul şi să semnăm amândoi felicitările şi sms-urile de sărbători. Cred că schimbarea a fost mult mai importantă în rândul celor din jurul nostru”, a povestit el pentru Libertatea.
Mărturisirea lui Leonard i-a luat prin surprindere nu doar pe români, ci chiar şi pe iubitul acestuia, care n-a bănuit nici o clipă că fosta vedetă TV îşi va declara orientarea sexuală în public. “Nu i-am spus şi, într- un fel, nu a fost corect. Miguel este un tip cu foarte mult bun simţ şi decenţa este litera de lege în viaţa lui, în viaţa noastră. După prima emisiune, s-a supărat că am făcut public un amănunt care ţinea de viaţa noastră personală. Apoi, după ce am stat mult de vorbă, m-a susţinut”, ne-a mai mărturisit el.

Se mută «la ţară»

Acum, Miguel şi Leonard îşi duc liniştiţi traiul în Londra, acolo unde lumea, mai destupată la minte, nu-i arată cu degetul pe stradă.
Cei doi sunt fericiţi că au reuşit să-şi achiziţioneze o căsuţă, “la ţară”, unde se vor muta de Crăciun: “Am descoperit Bramley, un sat în comitatul Hampsihre. Am optat pentru o casă micuţă, cu două dormitoare, terasă şi grădină. Este a noastră şi are personalitate, altceva nu contează. E aşa de multă linişte, încât te dor urechile”, spune, mândru, Leonard Miron.

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi