Mergi direct la conținut »
Mădălin Ionescu, sub tirul întrebărilor nevestei. "La ce vârstă ți-ai început viața sexuală?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mădălin Ionescu, sub tirul întrebărilor nevestei. „La ce vârstă ți-ai început viața sexuală?”

Jurnalista Cristina Șișcanu i-a pus întrebări incomode soțului ei, Mădălin Ionescu. Cei doi au realizat un live pe Facebook.

„La ce vârstă ți-ai început viața sexuală?”, a fost una dintre întrebările pe care Cristina Șișcanu i-a adresat-o soțului ei.


„Nu pot să cred că mă întrebi asta. Poți să mă întrebi ceva despre cărțile pe care le-am citit. Dar asta… la ce vârstă mi-am început viața intimă… Târziu. Pe vremea aia nu era ca în zilele noastre. Târziu…

La 39 de ani, când te-am cunoscut pe tine… Ai fost prima femeie și singura din viața mea. Ai fost și ai rămas singura femeie din viața mea. Eram virgin”, răspunde, glumind, Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu este un cunoscut realizator și prezentator de televiziune, care de-a lungul anilor a moderat numeroase emisiuni de succes. Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Citește și: Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

 

Close
Închide
  Close