De Miruna Darcovici,

Mara Bănică a fost însă cea care a apărut de cele mai multe ori în locul prezntatoarei, reușind să o suplinească cu succes. Totuși, pentru jurnalistă nu a fost o săptămână tocmai ușoară, iar acum pare să răsufle ușurată că s-a terminat.

”Ultima zi! De luni, Simo revine la Acces. A avut o cumpănă tare grea. Vreau să mulțumesc colegilor din echipă pentru că m-au ajutat atât de mult în aceste zile, astfel încât Acces Direct să rămână în inimile voastre și să fie un lider de piață detașat! Weekend plăcut tuturor!”, a scris Mara Bănică pe o rețea de socializare.

mara banicaSimona Gherghe se află de o săptămână acasă, după ce a trecut prin niște clipe dificile. Vedeta a vorbit recent despre starea sa de sănătate, a dat detalii despre simptomele pe care le-a avut și despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii înainte de a intra în sala de operație.
simona_gherghe3_859d56a529
”A fost apendicită care s-a transformat în peritonită și septicemie și mă bucur că am ajuns unde trebuie. Îi mulțumesc domnului doctor. După investigații s-a luat decizia de a intra în operația. Am fost foarte liniștită. A durat vreo două ore și jumătate intervenția și am fost foarte curajoasă. Într-o intervenție am zis că o să revin marți. Din păcate, nu s-a putut. Nu m-a durut deloc apendicele, iar joi am simțit că mă doare stomacul. M-am oprit și mi-am luat un covrig, iar colegii m-au văzut că mă simt rău și au chemat ambulanța. Doctorița de acolo mi-a spus că s-ar putea să fie o apendicită, însă nu s-a văzut la ecografie și nu s-a văzut. Eu am intrat în operație cu trei posibile diagnostice: ori un ulcer perforat, ori o sarcină extrauterină, ori, cel mai probabil, o apendicită. Și s-a dovedit a fi peritonită cu septicemie. Nu am avut niciodată probleme și a fost foarte brusc. Luni m-am externat. Am plecat acasă cu drena și acum sunt pe tratament. Luni sunt pe post, de data asta nu mai e o informație falsă. Am primit atâtea mesaje și le mulțumesc tuturor. Dacă aș putea să le-o întorc, aș face-o și o să le fac. Le mulțumesc și lui Dan și lui Mihai, dar și Marei”, a spus prezentatoarea TV, la Antena Stars.

Simona Gherghe a fost în mare pericol: ”Am intrat în operație cu trei diagnostice. A fost peritonită cu septicemie”

Simona Gherghe va reveni de luni, la cârma emisiunii ”Acces Direct”.

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres