Mergi direct la conținut »
Menajera lui Răzvan Ciobanu, declarații cutremurătoare. "Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Menajera lui Răzvan Ciobanu, declarații cutremurătoare. "Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat"

Menajera lui Răzvan Ciobanu, declarații cutremurătoare. „Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat”

Menajera lui Răzvan Ciobanu a făcut declarații incredibile despre ce se petrea în casa creatorului de modă.

De Dana Aramă,

Menajera lui Răzvan Ciobanu a vorbit despre problemele cu banii pe care le avea acesta, dar și despre cele pe care designerul le avea cu consumul de substanțe interzise.

„Am început să lucrăm cu el anul trecut. Mergeam şi făceam curăţenie la el în apartament, dar şi la atelier. Ştiu că voia sa închirieze un alt apartament, ca să se mute. Spunea că nu mai vrea să stea acolo unde a stat cu iubitul, pentru că locul ăla îi trezea prea multe amintiri.

Avea probleme cu banii şi nu ne plătea tot timpul. M-am dus la el când era operat şi mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine că nu a avut bani să mă plătească.

Ştiu că se droga şi se agita mereu când găseam în casă o pipetă şi o mutam din locul în care o lăsa el. Când îi spuneam unde e, se liniştea. O lua, dispărea şi apoi venea cu o altă stare”, a spus menajera lui Răzvan Ciobanu pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019. 


Citește și:

Răzvan Ciobanu plănuia să plece din țară ca să scape de anturaj și de droguri! Urma să intre în „Asia Express”

Close
Închide
  Close