De Livia Lixandru,

„Crăciun de Poveste tuturor! ❤#eusuntfeli #felidinpoveste #noralunamea #teiubescdintotdeauna #family”, a scris Feli pe contul de Instagram.

Recent, Feli Donose a postat o imagine cu fetița ei, alături de care a scris un mesaj, în care își exprimă fericirea de a fi mamă. Vedeta este topită după Nora Luna.

„Când îmi privesc Luna…mă topesc! Vreau s-o văd, nu doar seara. Vreau s-o văd dimineața. Aș vrea s-o văd și la prânz. S-o țin în brațe. Nu doar pentru o întreagă lună: pentru o întreagă viață, sub lună. Nu vorbesc doar despre luna de pe cer. Nu vorbesc doar despre Decembrie, nu vorbesc doar despre orice altă lună din calendar! Vreau ca Nora Luna mea dragă să strălucească o întreagă viață. Lună de lună. Cu sănătate în gând și în mânuțe”, scria Feli despre fetița ei.

Citeşte şi:

Crăciun în țară, Crăciun în străinătate. Întâlnirea cu Diaspora care m-a marcat în 2019

Ce au spus soții Ceaușescu când au aflat cine a luat puterea la Revoluție: ”Tu eşti de vină, nu m-ai lăsat să-l terminăm pe ăsta!”

FOTO | Cum sărbătoresc politicienii Crăciunul. Imagini din faţa bradului sau alături de copii şi felicitări retuşate pe Facebook

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres