MENIU CAUTĂ
19 Oct. 2017 15:12

#MeToo. Rimaru de la Racla, dat afară de la firma de comunicare. Decizia vine în urma acuzațiilor de hărțuire

Distribuie

Artistul Rimaru are de tras după acuzațiile de hărțiuire. El a fost dat afară de la firma de comunicare.

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști hip-hop din România, Călin Ionescu – alias Rimaru, de la trupa R.A.C.L.A., este acuzat de hărțuire și abuz.

Rimaru era implicat și în industria publicitară, iar numeroase femei care l-au cunoscut în acest mediu scriu că acesta le-a jignit, agresat și intimidat după ce i-au respins avansurile. Dezvăluirile sunt parte a campaniei online #metoo, prin care victimele hărțuirii sunt îndemnate să denunțe public agresorii.

După ce s-a aflat despre cazurile de hărțuire, Rimaru, care a reacționat după ce totul a ieșit la iveală, a fost dat afară de la firma la care lucra.

În ultimele zile, am analizat cu atenţie situaţia şi numărul mare de acuzaţii primite la adresa lui Călin Ionescu din afara agenţiei. Pe baza tuturor acestor informatii, managementul Centrade | Cheil a avut o întâlnire cu Călin Ionescu, în urma căreia s-a hotarat ca, începand de astăzi, contractul de munca al lui Calin Ionescu să înceteze.

Poziţia agenţiei în această privinţă a fost mereu clară. Protectia şi demnitatea colegilor noştri şi demnitatea umană, în general, rămân prioritare pentru noi. Centrade | Cheil descurajează şi condamnă orice formă de comportament ofensator atât în spaţiul privat, cât si în spaţiul public”, se arată pe pagina de Facebook a companiei.


Citește și: Întâmplare năucitoare la biserica unde va avea loc ceremonia de înmormântare a Olgăi Tudorache. „Alo, Enelu?…'


 

Comentarii