Mergi direct la conținut »
Monica Gabor, mai fericită ca niciodată alături de fiica ei. "Ca în rai" | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Gabor, mai fericită ca niciodată alături de fiica ei. "Ca în rai" | FOTO

Monica Gabor, mai fericită ca niciodată alături de fiica ei. „Ca în rai” | FOTO

Monica Gabor este în culmea fericirii după ce Irina, fiica sa, a ajuns la ea, în America, acolo unde petrec timp prețios împreună. Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a omului de afaceri Irinel Columbeanu, se află în vacanță în America, la mama sa.

De Dana Aramă,

Monica Gabor este în culmea fericirii că o are alături pe fiica sa, care a și mărturisit că își dorește să se mute peste Ocean.

Cele două petrec tot timpul împreună, iar fericirea se vede pe chipurile lor.

„Noi ne simțim ca în rai. Vă dorim și vouă același lucru. ?????♥️????”, le-a mărturisit Monica Gabor prietenilor ei din mediul online.

„Bună din al nouălea cer ? ☁️ ⛅️ Cine e binedispus azi? Noi da. ♥️♥️♥️?? Va pupăm. ??”, a mai spus ea.

Internauții au fost și ei încântați să le vadă pe Monica Gabor și fiica ei împreună.

„Semănați din ce în ce mai mult, frumoaselor”, „Ca două picături de apă”, „Fericirea se citește în ochișorii Irinei”, „Mă bucur pentru voi”, „Ca două surori”, „Să fiți mereu așa fericite”, „Indiferent cum va fi viața, mama și fiica sunt nedespărțite pentru totdeauna”, le-au transmis internauții.


Citește și: EXCLUSIV/Părăsit de mamă la patru luni, pilotul mort a fost crescut de bunică și, de la 14 ani, de Armată! (FOTO&VIDEO)


 

Close
Închide
  Close