Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Andra nu a mers la concertul unuia dintre preferații ei. "Riscam să o nasc..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Andra nu a mers la concertul unuia dintre preferații ei. "Riscam să o nasc..."

Motivul pentru care Andra nu a mers la concertul unuia dintre preferații ei. „Riscam să o nasc…”

Andra a ratat concertul unui mare artist care a fost în România și a explicat acum care a fost motivul.

De Dana Aramă,

Andra, care formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, este una dintre cele mai de succes artiste din România.

Andra, care este mama a doi copii, a mărturisit că are foarte mulți artiști preferați din afara granițelor țării. pe mulți dintre ei și-ar dori să îi vadă în România.

Pe unul dintre artiștii aflați pe lista sa de preferințe, Robbie Williams, l-a ratat atunci când starul a fost în concert la București.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru iConcert.ro, Andra a explicat care a fost, de fapt, motivul pentru care nu a putut fi prezentă la megaspectacolul oferit de Robbie Williams.

„Îmi place să merg la concerte, de exemplu la Robbie Williams nu am putut ajunge că eram însărciantă în a-8 a lună cu fiica mea şi riscam să o nasc la concert la Robbie.

Un alt idol de al meu e Beyonce, îmi doresc foarte tare să vină în România. Mi-ar plăcea şi Justin Bieber pentru că este un artist de la care avem ce învăţa, face show-uri frumoase, are voce, piese bune. Şi pe Jennifer Lopez mi-ar plăcea să o văd”, a explicat binecunoscuta cântăreață.


Citește și: Cum arată principesa Karina, care l-a înlocuit pe Nicolae la succesiunea tronului României


 

Close
Închide
  Close