MENIU CAUTĂ
19 Apr. 2018 12:00

VIDEO LIVE. Nana Falemi, la „Interviurile Libertatea”, pentru a vorbi despre cel mai nou proiect al lui. Fostul fotbalist este susținut intens de Macanache

Distribuie

Nana Falemi a venit la „Interviurile Libertatea” pentru a vorbi despre cel mai nou proiect al lui. Fostul fotbalist este susținut intens de rapperul Macanache, de altfel prezent în studioul Ringier. Începând cu 12:30, cei doi ne vor spune cât de important este sportul la o vârstă fragedă și mai ales cât de bine face sportul de performanță unui copil. 

Nana Falemi vine la „Interviurile Libertatea'  alături de rapper-ul Macanache. Cei doi promovează sportul în toate formele lui, iar fostul fotbalist chiar a demarat un proiect prin care organizează turnee sportive. După ce anul trecut a avut un real succes cu turneul Cupa Intercartiere unde bărbați de toate vârstele, pasionați de fotbal, aveau șansa să iasă din rutina zilnică și să-și arate abilitățile de fotbaliști într-un turneu amator, acum Falemi revine cu varianta pentru Juniori.

Nana Falemi vine la „Interviurile Libertatea' pentru a vorbi despre sport

De această dată, fostul stelist a organizat o competiție pentru copiii care practică fotbal, handbal sau baschet, copii care fie o fac din dorința de a face mișcare, fie pentru că își doresc să devină cei mai buni la aceste sporturi.

Citește mai multe despre Nana Falemi, live și macanache pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii