Mergi direct la conținut »
Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu au pățit-o în direct. Cine le-a luat locul la emisiune
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu au pățit-o în direct. Cine le-a luat locul la emisiune

Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu au pățit-o în direct. Cine le-a luat locul la emisiune

Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu sunt prezentatorii emisiunii matinale de la Antena Stars. Miercuri, cei doi au avut parte de o surpriză.

De Dana Aramă,

Natalia Mateuț, care și-a rupt rochia în direct la emisiune în urmă cu ceva timp, este colegă de prezentare cu Răzvan Botezatu la o emisiune de la Antena Stars.

Miercuri, 19 iulie, cei doi au trecut printr-un moment cu totul neașteptat.

Kamara, de la trupa Alb Negru, a intrat în platou și i-a anunțat că prezintă emisiunea în locul lor.


Te-ar putea interesa și: EXCLUSIV/ Mihaela Borcea și-a dus fiul de mână să-și taie stomacul. Decizie radicală a lui Patrick Borcea la 20 de ani


Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu au pățit-o în direct. „Gata, puteți să plecați acasă”

„Mi s-a spus că trebuie să prezint emisiunea în locul vostru azi. Gata, puteţi să plecaţi acasă! Aveţi liber azi. E surpriză, aşa mi-a zis cineva în cască. Am o cască invizibilă. Mi-a zis că în momentul acesta să vă ridicaţi şi să mă lăsaţi cu invitatul”, le-a spus Kamara celor doi prezentatori.

În timp ce Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu s-au conformat, Kamara, care este căsătorit din anul 2012, și-a luat în serios rolul de prezentator și a discutat cu invitatul prezent în platoul emisiunii, preț de câteva minute, după care totul a revenit la normal.


Citește și: Lovitura primită de Boureanu. Anunțul de ultimă oră al procurorilor. Este acuzată și iubita lui!


 

Close
Închide
  Close