Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Nico e nevoită să-și protejeze tot timpul fața. “Am o depigmentare”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Nico e nevoită să-și protejeze tot timpul fața. “Am o depigmentare”

VIDEO EXCLUSIV/ Nico e nevoită să-și protejeze tot timpul fața. “Am o depigmentare”

Nico trebuie să-și protejeze fața tot timpul. Cântăreața nu avut niciodată probleme majore cu tenul, însă o mică... neplăcere, să-i spunem, a făcut-o să ia măsuri, iar acum, nu mai iese din casă, mai ales vara, când soarele arde, fără să se dea cu o cremă cu factor de protecție ridicat.

De Ana Maria Păsat,

Chiar dacă e vară, artista nu și-a programat, momentan, nicio vacanță și nici nu o va face, pentru că, spune ea, riscă să nu ajungă la destinația aleasă, dat fiind programul său, în care pot interveni tot timpul modificări. Cert este însă că va ajunge, în cele din urmă, fie la mare, fie la munte. Așa cum, de altfel, s-a întâmplat mai în fiecare an.

Și parcă la mare și-ar dori, ca să poată sta la plajă. O face fără probleme pentru că nu a avut niciodată probleme cu pielea din cauza soarelui.

“Am un ten atât de frumos și de bun, încât niciodată nu am avut probleme. De multe ori uit, să-mi dau cu cremă când plec de la hotel. Niciodată nu mi s-a ars pielea. Cred că nu e bine. Știu că trebuie să te protejezi înainte de a pleca la plajă”, a declarat ea, pentru Libertatea.

Totuși, de o vreme, cântăreața e nevoită să-și protejeze tot timpul fața. Motivul? “Am o mică depigmentare, cred că de la soare mi-a apărut, dar am zis că, la vârsta asta, nu e ceva nociv. De aceea îmi protejez mereu fața”, a adăugat ea.

Recent, artista mărturisea că are probleme și cu greutatea, pentru că… îi cam place să mănânce.

Alături de fiica ei spune că se simte mai tânără. Uneori, merg în vacanță împreună

Nico are o fată tare frumușică, Alexandra Matei, acum în vârstă de 27 de ani, care a bifat deja apariții în câteva emisiuni TV. Artista mărturisește că de cele mai multe ori pleacă în vacanță doar cu soțul, dar sunt concedii în care sunt însoțiți și de fiica lor și e tare bine când se întâmplă așa.

“Dacă suntem cu fata, e bine. Dar și-n doi e la fel de bine, nu ne deranjează, dimpotrivă. Ea ne duce în alte locuri, ne face să ne simțim mai tineri. Totuși, mergem mai mult singurei. Ea e deja cu prietenii ei. Nu ne-a refuzat însă când am luat bilete și pentru ea”, a mai spus Nico.  


VIDEO / De ce nu mai vrea Andreea Marin să se mărite. “Sunt trecută prin multe”

Close
Închide
  Close