Mergi direct la conținut »
Nicole Cherry și iubitul ei au făcut un pas important în relația lor. Cei doi locuiesc împreună
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicole Cherry și iubitul ei au făcut un pas important în relația lor. Cei doi locuiesc împreună

Nicole Cherry și iubitul ei au făcut un pas important în relația lor. Cei doi locuiesc împreună

Nicole Cherry și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase luni, iar recent, aceștia s-au mutat împreună. Artista a vorbit despre relația ei și despre reacția părinților.

„Da, ne-am mutat împreună! Pisica e cu noi. E a noastră. Tot mami ne face de mâncare. Mai fac şi eu când am timp, ne mai dă şi mama. E totul la fel, doar că nu sunt noaptea acasă. Tatălui îi place foarte mult de el (n.r. de iubit), îl cunoaşte foarte bine. Asta l-a făcut pe el mai relaxat. Ştie că sunt undeva bine. Şi eu i-am demonstrat lui că pot să iau decizii. A venit natural. Nici eu nu am zis: Gata, de mâine mă mut! Nu ştiu dacă face cineva neaparat chestia asta. A venit de la sine. Din moment ce părinţii îţi dau voie să te duci o zi, o noapte, ştiu ce urmează. E firesc. În cazul meu a fost ok şi suntem ok”, a declarat Nicole Cherry la „Răi Da Buni”.

Cântăreața Nicole Cherry și-a luat permisul de conducere. Vedeta a mărturisit că iubitul ei a fost cel care a înscris-o la școala de șoferi.

Citește și

VIDEO | Libertatea prezintă un fenomen înfiorător: în ultimii șapte ani, cel puțin opt copii au murit în fosele septice în România, iar alți cinci au fost la un pas de moarte!

Close
Închide
  Close