De Dana Aramă,

În urmă cu ceva timp, vedeta de televiziune Raluca Moianu a fost surprinsă sărutându-se în mijlocul naturii cu un alt bărbat decât soţul său, Marius Ancuţa.
Deşi situaţia jenantă a şocat pe toată lumea, blonda şi partenerul ei de viaţă, care au împreună o fetiţă pe nume Mara, au decis să meargă mai departe împreună.
Acum, însă, drumul lor în comun a ajuns la final. Potrivit www.replicavedetelor.ro, cei doi au decis să divorţeze după 15 ani de mariaj.
„După 15 ani de căsătorie eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm. Suntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă pentru că avem împreună o fetiţă căreia ăi vom acorda în continuare toată dragostea şi atenţia noastră.
Nu vom putea evita speculaţiile, dar vrem să ştie cei ce sunt interesati de viaţa noastră privată că nu vom da amănunte despre despărţirea noastră.
Voi vorbi în continuare cu presa, cu toată deschiderea, despre activitatea mea profesională, despre evenimentele organizate de agenţia mea de PR, Replica Vedetelor Events, despre activitatea mea didactică la şcoala de televiziune Tudor Vornicu sau despre programele radio Gold FM, unde sunt director de program”, a declarat Raluca Moianu pentru site-ul mai sus-menţionat.
Citeşte şi:
Soţul Ralucăi Moianu nu a fost surprins când a văzut fotografiile în care ea se sărută cu un alt bărbat: „Nu e ceva nou pentru mine… Poate divorţez „

Raluca Moianu a fost surprinsă sărutându-se cu un alt bărbat, dar căsnicia merge înainte: „Soţul meu m-a cucerit cu privirea lui albastră”

 
 
 
 
 

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații