MENIU CAUTĂ

O româncă „l-a născut” pe ”Regele Nopții” în ”Game of Thrones”. Octavia Selena Alexandru are 17 ani

Distribuie

Octavia Selena Alexandru are doar 17 ani  și  este singura româncă de pe platourile de filmare ale serialului-fenomen ”Game Of Thrones”. Scena apare în serial ca o viziune a lui Bran Stark, în care Leaf introduce un pumnal din obsidian într-un om și îl transformă în primul ”night walker”.

În 2012, Octavia a particpat la un casting pentru rolul din serial și i-a impresionat cu prestația pe producătorii serialului. Ei au decis imediat să o selecteze pentru rolulul lui Leaf. Cu un an în urmă, în 2011, tânăra a ajuns în semifinala concursului ”Got to Dance”. ”Într-o zi o să ajung o mare balerină, cunoscută în întreaga lume”, spunea aceasta în timpul concursului.

În 2009 a câștigat competiția ”GB Dance Festival”, la categoria sub 9 ani.  Tot în același an, Octavia a primit un premiu special din partea The Royal Ballet pentru cel mai bun dans solo pe scena ”Shaw Theatre” din capitala Regatului Unit, potrivit Adevărul. Octavia Selena Alexandru s-a născut în 2002, în România însă locuiește la Londra împreună cu familia ei. A urmat cursuri de actorie și balet la o cunoscută școală de talente din Marea Britanie și a debutat de la o vârstă fragedă în reclame și viceoclipuri.

Printre cele mai importante filme în care a apărut se numără: ”Assassins Creed”, ”The Nutcracker”, ”Red Waggon” sau ”Ward 3”. În 2009, Alexandru a câștigat ”Great Britain Dance Festival” iar doi ani mai târziu a ajuns în semifinalele show-ului ”Got To Dance”.

Cirește și

VIDEO/ Maia Morgenstern, reacție la faptul că oamenii se roagă la chipul ei, într-o catedrală din Columbia: „E un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează”

Citește mai multe despre Game of Thrones și romanca extradata pe Libertatea.

Comentarii