Mergi direct la conținut »
Octavian Strunilă recunoaște: "Nu pot trăi fără carnea de porc". Îi duce lipsa la greu în Madagascar
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Octavian Strunilă recunoaște: "Nu pot trăi fără carnea de porc". Îi duce lipsa la greu în Madagascar

Octavian Strunilă recunoaște: „Nu pot trăi fără carnea de porc”. Îi duce lipsa la greu în Madagascar

Octavian Strunilă a recunoscut că este mare amator de carne de porc, aliment care îi lipsește teribil de mult în Madagascar, acolo unde se află pentru filmările show-ului pe care îl prezintă.

De Dana Aramă,

 

 

Octavian Strunilă se află de săptămâni bune în Madagascar, acolo unde prezintă show-ul Ultimul Trib, difuzat de postul de televiziune Antena 1.

Actorul a mărturisit de ce duce lipsă în Madagascar din punct de vedere culinar. Este vorba de carnea de porc, fără de care artistul a afirmat că nu poate trăi.

De asemenea, el a afirmat că n-ar putea să stea fără să muncească.

„Cred că nu pot trăi fără muncă. Nu mă văd stând, de exemplu, pe insula asta, în vacanță, mai mult de 5 zile. Cred că nici 4 zile, m-aș plictisi teribil! Am reușit să stau pe această insulă pentru că muncesc, dar nu pot trăi fără muncă și nu pot trăi fără carnea de porc. Îi duc lipsa din plin aici, pe insula malgașă, unde 82% sunt mulsumani. Cam rar cu carnea de porc, iar mie chiar îmi place foarte mult”, a declarat Octavian Strunilă pentru libertateapentrufemei.ro.

„Îmi lipsesc multe lucruri: supermarketul de la colțul străzii, am ajuns să spun că îmi lipsește și aglomerația din București! Da, poate nu o să mă credeți, chiar îmi lipsește asta, simt nevoia de oraș, simt nevoia să iau parte activă la viața orașului. Pe lângă familie și copii, îmi lipsește o mâncare, așa cum o gătesc eu. Să am cu ce să gătesc, pentru că aici, mijloacele sunt reduse. Și-mi lipsesc prietenii și munca de acasă, pentru că eu mai am și acolo alte lucruri, cum ar fi spectacolul de teatru, scena. Sunt toate niște lucruri care fac România să fie atât de departe de mine”, a mai spus el.

Citește și: „Omuleții verzi” – Borcea, Copos, Badea și Nețoiu. După ce au renunțat la fotbal, foștii patroni s-au recăsătorit cu femei mult mai tinere decât ei

 

Close
Închide
  Close