Mergi direct la conținut »
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Pasărea rock Phoenix a “renăscut” în Canada. Turneul veteranilor peste Ocean a fost sold-out

Pasărea rock Phoenix a “renăscut” în Canada. Turneul veteranilor peste Ocean a fost sold-out

Phoenix a “renăscut” în Canada, de unde s-a întors zilele trecute, după un turneu sold-out. 11 zile au petrecut veteranii muzicieni pe continentul nord-american, bătând 10.000 de kilometri, de la Atlantic la Pacific, ca să susțină concerte în patru săli pline ochi.

De Florian Gheorghe,

“A fost o serie de concerte la care ne-am bucurat că nu au fost locuri goale, asta arată respect pentru etalonul etno-rock-ului românesc. Am avut succes, da, dar nu a fost o activitate profitabilă, date fiind drumurile lungi, închirierea sălilor și a echipamentelor profesionale. A fost mai mult o acțiune de suflet pentru românii de acolo”, ne-a declarat Marius Bălan, tour-managerul Phoenix, formație care a intrat în cel de-al 57-lea an de la înființare.

Formația legendarului Nicu Covaci a cântat în Canada și pe Coasta Atlanticului, și pe cea a Pacificului, turneul începând la Toronto, pe 5 octombrie, și încheindu-se la Vancouver.

“Ne-am simțit mai bine ca acasă”, ne-a declarat Nicu Covaci, căruia această serie de cântări i-a prilejuit întoarcerea în Canada după 15 ani.

După revenirea în țară, Phoenix n-a luat pauză, ci a intrat direct într-un nou turneu, “Fie să renască”, ce presupune spectacole în 14 orașe din țară și se va încheia pe 15 decembrie, la București.

Close
Închide
  Close