Mergi direct la conținut »
Pasiunea neștiută a lui Rod Stewart. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva!
Entertainment Libertatea > Entertainment > Pasiunea neștiută a lui Rod Stewart. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva!

Pasiunea neștiută a lui Rod Stewart. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva!

Cântărețul britanic Rod Stewart are pasiune mai puțin cunoscută de fanii săi. Acestuia îi place la nebunie să construiască machete feroviare, relatează cotidianul spaniol El Pais.

De Daria Maria Diaconu,

Rod Stewart, în vârstă de 74 de ani, a prezentat, pentru revista Railway Modeller, macheta feroviară la care a lucrat peste 20 de ani.

Cântărețul britanic a realizat un oraș cu mici depozite, poduri, vapoare și copaci, dar și machete ale unor clădiri zgârie-nori în jurul căii ferate în miniatură.

„Aș zice că 90% din machetă am construit-o eu însămi. Singurul lucru la care nu mă prea pricep e partea electrică și pentru asta am apelat la altcineva…

… Mulți râd de mine că am un hobby prostesc, dar e un hobby minunat”, a explicat artistul.

Artistul a început să construiască macheta în anii ’90 și a continuat să lucreze la aceasta inclusiv când se afla în turnee, solictând să i se ofere o cameră în plus pentru a-și instala macheta.

„Le spuneam de la început și se pregăteau. Scoteau paturile din cameră și puneau instalații de aerisire suplimentare pentru a asigura tot confortul”, a declarat Rod Stewart.

În anul 2007, macheta realizată de Rod Stewart măsura 36 de metri înălțime și avea șapte metri lățime, potrivit Mediafax.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close