Mergi direct la conținut »
Povestea impresionantă a unui vânzător de ștergătoare de parbriz de la Piața Unirii. Dan Negru a făcut-o publică
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Povestea impresionantă a unui vânzător de ștergătoare de parbriz de la Piața Unirii. Dan Negru a făcut-o publică

Florin este un tânăr care vinde ștergătoare de parbriz în Piața Unirii. Acesta are o poveste de viață impresionantă, pe care prezentatorul de televiziune Dan Negru a făcut-o publică.

De Dana Aramă,

Dan Negru, care anul trecut a fost operat de urgență, a decis să vorbească despre viața unui tânăr pe care îl știe de mulți ani și care își câștigă existența vânzând ștergătoare de parbrize în intersecția de la Piața Unirii din Capitală.

Tânărul se numește Florin, are 21 de ani, s-a căsătorit de curând și are un băiețel căruia i s-a descoperit o tumoră la ficat.

„Pe Florin îl cunosc de mulți ani, vinde ștergătoare de parbriz la semaforul din Unirii și uneori vorbesc cu el până se face verde. Are 21 de ani și anul trecut s-a însurat cu Iuliana, o fată de 18 ani. Împreună l-au făcut pe Cosmin, care are 6 luni. Azi-dimineață, la semafor, mi-a povestit că i-au descoperit băiatului o tumoră la ficat, că e în spital cu mama lui și că aștepta ca tratamentul să-și facă efectul. Florin a adunat vreo 500 de lei și s-a dus cu banii la doctor, ‘c-așa-i la noi’… îmi zice.

“Doctoru mi-a spus că mă dă afară din spital dacă mai vin să-i dau bani, că-s și așa destul de amărât ca să mai ia și el de la mine”. Semaforul a trecut pe verde și-am plecat… L-am văzut în oglinda retrovizoare vânzându-și mai departe ștergătoarele de parbriz. Eu, noi, ăștia din mașinile noastre încălzite!

Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
Recomandări
Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
 

Când crezi că nu ești fericit, fă-ți drum prin Piața Unirii și cumpără-i un ștergător de parbriz lui Florin. Știu, haterii mă vor distruge că încurajez felul ăsta de viață. Totuși, ca să fii fericit trebuie să te uiți în jos, nu în sus! Caută-l pe Florin în intersecție la Unirii și spune-i că băiatul lui, Cosmin, o să crească mare și sănătos…”, a povestit Dan Negru, care a explicat în trecut de ce refuză să apară în reclame.


Citește și: AUDIO/ Klaus Iohannis a întrerupt emisia unui post de radio. De vină…pauzele prea lungi din discurs


 

Close
Închide
  Close