MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2013 15:25

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | „Final de război”, primul videoclip semnat ABCD

Distribuie

De acum incolo, cu cerul tras peste noi, vom da frau liber pasiunii si creatiei. Primul clip ABCD este o mare realizare in cariera mea. Asteptam de mult timp momentul si echipa potrivite pentru a-mi schimba directia muzicala si sa ajung in locul in care ma simt EU. Am lasat in urma proiectul cu care m-am lansat si dupa o perioada de „liniste publica”, in care incet-incet mi-am adunat oamenii potriviti pentru drumul pe care vreau sa-l parcurg, am decis ca a venit momentul sa-mi traiesc experienta muzicala asa cum o visam dintotdeauna.', povesteste Cristina Balan.
Single-ul Final de razboi' este compus de catre Cristina Balan alaturi de Gabriel Maga, producatorul muzical al proiectului ABCD iar textul apartine tot Cristinei.
Regizat de catre Millo Simulov, videoclipul Final de razboi' a fost filmat pe parcursul a doua zile si au fost folosite 3000 de scrisori si 60 de litri de cerneala, suficienta pentru toti  cei patru membrii ABCD.
„Eu și Cristina ne cunoaștem de ceva vreme și m-am bucurat foarte mult când mi-a propus sa lucram impreuna pentru videoclip. In același timp, a fost o provocare. N-am mai lucrat cu o femeie insarcinata pana acum, dar colaborarea cu Cristina a fost o placere, datorita ambitiei și pasiunii de care a dat dovada. Sunt foarte mulțumit de rezultat si ma bucur ca am reusit sa exprim prin acest videoclip lumea din interiorul Cristinei.', declara Millo, regizorul videoclipului.
Toate cele 3000 de scrisori folosite in videoclip sunt autentice, prima, expediata in 1919, iar cea mai recenta, in 2013 si a fost scrisa chiar de catre Ioana Pashca, scenograful videoclipului.
Faptul ca am filmat insarcinata in 5 luni, a adus un plus de intensitate pentru ca ma gandeam la gemenii carora le voi da nastere in aceasta toamna. A fost mai obositor, dar foarte special pentru ca am avut alaturi de mine o echipa de oameni grijulii si ei au facut ca totul sa-mi fie cat mai usor cu putinta. Cred in piesa asta, cred in echipa pe care o am alaturi de mine si cred ca pot vorbi despre un nou inceput reusit din toate punctele de vedere!', continua Cristina.

Comentarii