MENIU CAUTĂ

Prima ”Fată de la Vremea”, doar în sutien la Radio 21 !

Distribuie

0-134457-andreea_arcan.jpgÎn această săptămână, Orlando, Escu şi Popescu le vor avea invitate în studioul "Fabricii Demente" de la Radio 21 pe finalistele concursului Fata de la Meteo organizat de Kanal D. Cei trei şi-au luat rolul în serios şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a descoperi care din cele cinci este cea mai potrivită pentru a prezenta această rubrică la Kanal D.

Azi, Orlando, Escu şi Popescu au trecut-o prin tot felul de teste pe Andreea Arcan, una din fetele care aspiră la statutul de vedetă TV. Demenţii au verificat cunoştinţele generale ale Andreei, cele despre meteorologie, dar şi perspicacitatea ei. „Un lucru este sigur, vocea ei ne-a cucerit pe toţi. Îi recomand doar să scape de accent. Recunosc că ne crescuse puţin adrenalina când Andreea a prezentat vremea de la noi din studio în sutien şi fără bluză!”, a declarat Escu.

După ce ascultătorii au aflat mai multe despre finalista numarul 1, ea a făcut faţă cu brio testului final din Fabrica Dementă. „Am mers împreună cu Andreea în Piaţa Băneasa. În timp ce eu îi ţineam harta, ea a făcut dovada talentului ei şi a făcut o demonstraţie live despre cum prezintă vremea. În afară de câteva doamne pudice, care au considerat-o prea sexy, toţi cei din piaţă au aplaudat-o la sfârşit”, a povestit Orlando.

Toţi cei curioşi să vadă fotografii hot cu Andreea Arcan, o pot face urmărind Ştirile de la Kanal D !

Comentarii