Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima imagine cu fetița Deei și a lui Dinu Maxer. Artista și Maysa au fost externate

Prima imagine cu fetița Deei și a lui Dinu Maxer. Artista și Maysa au fost externate

Deea Maxer și fetița ei au fost externate din spital, iar artista a publicat pe contul de socializare, prima imagine cu Maysa, alături de care a scris un mesaj emoționant.

De Livia Lixandru,

Deea și Dinu Maxer trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi mai au un băiețel, pe Andreas, însă își doreau foarte mult să fie și părinți de fetiță. Deea Maxer a scris un mesaj pe contul de socializare și le-a prezentat-o tuturor pe noua membră a familiei.

„Ea este Maysa noastră!Vă facem cunoștință cu scumpa noastră fetiță!
Ieșirea din spital a fost una emoționantă iar acasă ne~au așteptat multe surprize ❤️?????????”, a scris Deea Maxer pe reţelele de socializare. 

Nașterea nu a fost tocmai ușoară pentru Deea Maxer, iar în timpul cezarianei au apărut mici complicații, după cum a declarat soțul artistei.

„Deea e bine, Maisa e foarte bine. Suntem extenuați. Poți să faci pregătiri, viața face cum vrea ea. La 2:30, Deea m-a strigat: ‘Dinu, s-a rupt apa. N-a fost atât de simplu. Operația s-a întâmplat la 6 dimineața.

A sângerat! Deea are problemă cu varicele interne, iar pentru un chirurg e o mare provocare. A fost cu emoții! Acum totul e bine! S-a născut la 6:50. 3,2 kilograme, înălțimea nu o mai știu.

M-au năpădit lacrimile. Totul e în regulă. Intervenția a fost serioasă. A durat cam o oră și jumătate totul. Două ore am stat lângă ea și am ținut-o de mâna. Deea o pupa încontinuu. Nu știu să spun cu cine seamănă!”, a declarat Dinu Maxer la Kanal D, la scurt timp după nașterea Maysei.

Close
Închide
  Close