MENIU CAUTĂ

Prima noapte de dragoste, experiență neplăcută pentru Daniela Crudu. Avea numai 16 ani

Distribuie

Prima experiență sexuală a unei fete ar trebui să fie una plăcută și de neuitat, însă nu a fost cazul și pentru focoasa Daniela Crudu.

Daniela Crudu, care este dependentă de operațiile estetice, și-a pierdut virginitatea în adolescență, în compania unui bărbat mult mai mare ca ea, iar prima noapte de amor nu a fost tocmai o experiență plăcută pentru năbădăioasa brunetă.

Bărbatul care i-a ”furat” virginitatea Danielei Crudu avea 28 de ani, iar focoasa brunetă avea, la acea vreme, doar 16.

”Nu i-a plăcut deloc prima noapte de dragoste, nici nu mai vrea să îşi aducă aminte de acele momente. Cu toate acestea, nu regretă pasul făcut. Daniela merge pe principiul mai bine să faci un lucru decât să regreţi că nu ­l-ai făcut”, au declarat surse din anturajul vedetei, în urmă cu ceva timp, pentru ziarul Național.

 

Aşa cum era de aşteptat, nici relaţia lor nu a fost una prea reuşită, încheindu-se după circa un an de zile, pare-se din cauza geloziei bărbatului.

De cum a făcut marele pas, Daniela Crudu, care a vorbit despre sacrificiile în dragoste, deja începuse o carieră de dansatoare în cluburi, iar la 17 ani îşi făcea operaţia de mărire a sânilor, pe semnătura tatălui său. Motive care l-ar fi îndreptăţit pe iubitul de atunci al vedetei să rupă relaţia.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Pești, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocțiul de primăvară


 

Citește mai multe despre virginitate pe Libertatea.

Comentarii