Mergi direct la conținut »
Prințul Harry, declarații emoționante despre mama lui. "Întotdeauna o voi privi ca pe modelul meu ideal"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Prințul Harry, declarații emoționante despre mama lui. „Întotdeauna o voi privi ca pe modelul meu ideal”

Prințul Harry a susținut un discurs emoționat, la prima reuniune a Fundației Barack Obama, în Chicago. Acesta a vorbit despre mama sa, prințesa Diana, despre care a spus că va fi întotdeauna modelul meu ideal, relatează EOnline.com.

Prințul Harry a fost prezent la acest eveniment, alături desute de lideri ai societății civile din întreaga lume. El a ținut și un discurs, în care a vorbit despre cum încearcă să-i ajute pe cei din jur. El a fost întrebat ce părere are despre faptul că mama sa a fost numită „prințesa inimilor”.

„Cred că avea multe lucruri în comun cu multă lume și, cu siguranță, era o bună ascultătoare”, a spus prințul Harry.

„Tot timpul o să o privesc ca modelul meu ideal, deoarece tot ce a făcut, a făcut să aibă un impact. A dorit să facă diferenţa.  Generaţia tânără a lumii m-a transformat într-un optimist deoarece este generaţia cu cele mai bune conexiuni şi cea mai pasionată care a existat vreodată”, a completat prințul în vârstă de 33 de ani, care ar urma să anunțe logodna cu Meghan Markle.

Anul acesta, prințul Harry a vorbit mai des despre relația cu mama sa, în contextul în care s-au împlinit 20 de ani de la decesul acesteia.

„Tot ce vreau să fac este să-mi fac mama incredibil de mândră. Doar asta, mi-am dorit tot timpul. Când a murit, a lăsat un gol în urmă, nu doar pentru noi, ci pentru o mulțime de oameni din întreaga lume. Dacă reușesc să umplu măcar o mică parte din golul acesta, atunci înseamnă că mi-am făcut treabă. Trebuie, într-un sens bun, să-mi dedic întreaga viață să umplu acest gol cât mai mult posibil, la fel și prințul William”, a spus Harry, într-un interviu acordat în luna mai.


Citește și: EXCLUSIV / Unul dintre cei mai versați hoți din RATB e ciung! Trei frați, prinși la furat în mijloacele de transport din Capitală


Close
Închide
  Close