Mergi direct la conținut »
Firmele deținue de Andreea Esca și Alexandre Eram au datorii la stat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Firmele deținue de Andreea Esca și Alexandre Eram au datorii la stat

Firmele deținue de Andreea Esca și Alexandre Eram au datorii la stat

Firmele deținute de prezentatoarea de televiziune Andreea Esca și de partenerul ei de viață, omul de afaceri Alexandre Eram, au datorii la stat. 

De Dana Aramă,

Andreea Esca şi Alexandre Eram s-au căsătorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Câteva luni mai târziu s-a născut fetiţa aceestora, Alexia, iar apoi a urmat un băieţel, Aris.

Cei doi se ocupă de afaceri, însă firmele lor au ajuns să aibă datorii mari, conform stirilekanald.ro.

Astfel, potrivit sursei mai sus-menționate, Alexandre Eram este patronul unei firme care este specializată în comercializarea de produse cosmetice profesionale, firmă care, la finele anului 2017, avea datorii de 11.769.934 lei, adică aproximativ 2,5 milioane de euro, conform Ministerului de Finanțe.

Din cele 2,5 milioane de euro, 800.000 de euro au reprezentat un credit facut în anul 2013, pentru susținerea afacerii.

Și firma prin care Andreea Esca își desfășoară activitatea din domeniul televiziunii are datorii, „Andreea Esca SRL” având restanțe de 59.102 lei (aproximativ 13.000 de euro).

La datoriile familiei se adaugă și un credit făcut în anul 2016, suma împrumutată fiind de 1.664.355 de lei, adică aproximativ 370.000 de euro.


Citește și: UNTOLD 2018, între admirația Andreei Esca și afuriseniile preotului Metean. ”Oamenii sunt veseli şi relaxaţi, haioşi şi creativi„ vs ”să lepădăm dar lucrurile întunericului…”


 

 
 
Close
Închide