MENIU CAUTĂ
07 Ian. 2015 16:31 , de Dana Aramă

RAMONA BAMBOLA a înnebunit Italia cu SÂNII ei, dar ACUM s-a făcut FEMEIE de CASĂ! Cât de MARI și FRUMOASE s-au FĂCUT GEMENELE BLONDEI | FOTO

Distribuie

Sânii ei imenși și formele mai mult decât voluptuoase i-au asigurat româncei Ramona Bambola, pe numele ei real Ramona Chorleu, succesul în Italia. A făcut furori în ”Cizmă” cu aparițiile sale provocatoare la emisiuni TV și în calendare sexy, în care și-a arătat trupul de nota 10 plus. Însă, ac um toate acestea sunt doar o amintire. Românca s-a transformat radical. Din bombă sexy a devenit  femeie de casă.
Este devotată partenerului ei de viață, italianul Giuseppe Barbato și fiicelor lor, gemenele Ginevra și Sofia, care au venit p lume în anul 2012.
Ramona și Giuseppe s-au cunoscut într-un restaurant. ”E un prinț și mă tratează ca pe o regină”, își lăuda românca din Piatra-Neamț iubitul car este ofițer la Garda Financiară.
Acum formează o familie alături de el și de gemenele lor, adorabile, pe care le-a prezentat într-o emisiune de televiziune din Italia.
Micuțele sunt foarte scumpe și au cucerit pe toată lumea cu gingășia lor, Ramona bambola declarându-se o mămică fericită.
”Gemenele mele seamănă, dar nu sunt identice. Au ochii diferiți”, a spus românca despre fetițele ei.
A fost la un pas de moarte după naștere
Ea a vorbit, în cadrul emisiunii, despre viața sa de familie, dar și despre problemele pe care le-a avut la naștere.
”Am născut prin cezariană. Am ieșit din spital după patru zile. Totul era bine, dar, după câteva zile, m-am trezit într-un pat plin de sânge. A fost înfricoșător. Am reușit să mă ridic și să ajung la baie, dar am leșinat. Din fericire, în casă erau iubitul meu și soacra mea, care au chemat imediat ambulanța. Am ajuns la spital cu o hemoragie puternică. Când am născut, medicii mi-au uitat placenta în interior. A fost un moment teribil pentru mine. Din fericire, soacra, iubitul și cumnata mea nu m-au lăsat singură niciun moment”, a povestit Ramona Bambola.
Blonda a dezvăluit și cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață italian.
”Ne-am cunoscut la Roma și am rămas gravidă imediat. Eram foarte speriată, nu mă vedeam în rol de mămică. Nu schimbasem nici măcar un scutec al nepotului meu. La prima ecografie a fost un șoc când am descoperit că eram însărcinată cu gemeni”, a spus ea.
”Giuseppe este bărbatul vieții mele. Când ne-am sărtat prima oară mi-am dat seama că el este alesul. Este un om minunat. Mă ajută la treburile casnice… La trei luni după ce l-am cunoscut am rămas însărcinată prima oară cînd am făcut dragoste”, a adăugat românca.
Cine este Ramona Bambola
Ramona Cheorleu, cnoscută în Italia drept Ramona Bambola, s-a născut la Piatra-Neamț, la 10 aprilie 1982. În anul 2000 s-a mutat la Roma, unde a lucrat ca ospătăriță. Ulterior a ajuns la Torino pentru a fi alături de iubitul său de atunci. Mai târziu a avut o legătură amoroasă cu un bărbat care a introdus-o în lumea modei. S-a făcut remarcată după ce a pozat în ipostaze incendiare în calendare sexy și a participat la emisiuni precum ”Campioni per sempre”, ”Cronache Marziane”, ”La Talpa” și ”Ciao Darwin”.
 

Comentarii