Jody Harrison, din Worcester, spune că tocmai s-a întors acasă după ce și-a luat copiii de la școală când a auzit că prințul Harry și Meghan i-au dat copilului lor același nume ca și cel al fiului său de șase ani.

„Am intrat în casă, am pornit televizorul și am auzit că bebelușul Sussex a fost numit Archie Harrison”, a povestit ea pentru BBC News. ”Când a auzit asta, băiatul meu a spus: ‘Tocmai mi-au rostit numele?”.

Britanica spune că îl iubește pe prințul Harry și crede că numele ales pentru bebelușul Sussex este „uimitor”, adăugând: „Cred că este un nume grozav, evident”.

În ceea ce îl privește pe fiul său, Jody se amuză de coincidență și spune că „Va merge mâine la școală și îi va spune învățătoarei, spuneți-mi Prințul Archie de acum'”.

Ea a spus că numele Archie era încă destul de neobișnuit când l-a ales, dar de atunci popularitatea lui a crescut și se așteaptă ca după ce Harry și Meghan și-au numit așa băiatul să devină și mai popular.

Archie Harrison din Worcester nu este singurul britanic care are același nume cu băiatul ducilor de Sussex.

Inginer geologul Archie Harrison, în vârstă de 20 de ani, povestește că era la muncă atunci când a primit o alertă pe telefon cu numele fiului lui Harry și Meghan .

„Am crezut că era o glumă, dar apoi am primit 50 de mesaje pe telefon și WhatsApps. Mama mea a fost prima persoană care mi-a scris”, spune tânărul.

El adaugă că ”Este ciudat că împărtășim exact același nume, fără nici o cratimă. Nu se întâmplă cu toată lumea. Archie nu este un nume obișnuit și mereu mi-a plăcut, așa că este plăcut să văd că primește recunoaștere”.

În plus, britanicul se amuză spunând că datorită știrilor despre copilului regal a aflat că numele său înseamnă „autentic”, „îndrăzneț” sau „curajos”.

Un alt Archie Harrison, de 19 ani, din Southam din Midlands, spune că prietenii și colegii lui au făcut glume pe seama sa după ce au aflat că are același nume cu bebelușul Sussex.

„Mi-au spus alteță regală și au făcut reverențe când ieșeau din camera în care eram”, povestește tânărul care lucrează ca îngrijitor.

Și el a aflat vestea în timp ce era la muncă și spune că a fost bombardat cu multe mesaje de la familia și prieteni.

Vorbind de numele său, tânărul spune că „Niciodată nu m-am gândit prea mult la asta, întotdeauna am crezut că a fost un pic aleatoriu”.

Între timp, coincidențele de nume nu se opresc la oameni. Un londonez a scris pe Twitter că pe câinele lui îl cheamă la fel ca și pe bebelușul Sussex. „Câinele nostru este numit literalmente Archie Harrison. Așa e scris în carnetul de la veterinar”, s-a amuzat bărbatul.


Citește și: PROCESUL COLECTIV. O sală întreagă și-a ținut răsuflarea când o tânără, salvată de sub un morman de trupuri arse, a povestit şi a plâns. ”Atunci a venit cineva şi m-a luat de mână….”


 

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO