Mergi direct la conținut »
Reacția lui Hannelore de la „Insula Iubirii”, după ce s-a spus că s-a împăcat cu Bogdan
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Reacția lui Hannelore de la „Insula Iubirii”, după ce s-a spus că s-a împăcat cu Bogdan

Hannelore de la „Insula Iubirii” a făcut primele declarații, după ce s-a spus că formează din nou un cuplu cu Bogdan, cel de care a divorțat anul trecut, după doar câteva luni de căsnicie.

După ce fostul soț a mărturisit c nu există nicio cale de împăcare între ei, blonda a mărturisit că s-a văzut cu Bogdan, dar și cu alți prieteni și asta pentru că ei au rămas în relații bune după divorț.

„E şi normal să rămânem în relaţii bune, nu crezi? Adică  am stat aproape opt ani de zile împreună. Trăim în acelaşi oraş, cum ar fi să nu ne salutăm? Nu mai comunicăm ca înainte, dar vorbim. Deocamdată nu, dar nu se ştie ce ne rezervă viaţa. Nu se ştie niciodată. Deocamdată nu se pune problema de nicio posibilă împăcare, pur şi simplu suntem într-o relaţie foarte bună. Da, ne-am întâlnit. Şi nu ne-am întâlnit singuri, ne-am întâlnit cu mai mulţi. De comun acord a fost şi despărţirea şi cred că dacă ar fi cazul, vreodată, de vreo posibilă împăcare, ar fi de comun acord şi asta. Eu, despre Bogdan, voi vorbi frumos toată viaţa mea şi toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el, pentru că a fost primul bărbat din viaţa mea”, a spus Hannelore pentru Antena Stars. La începutul acestui an, Hannelore a confirmat divorțul de Bogdan.

Citește și

Estul trage tare să ajungă Vestul! Premieră într-un oraș din România: Suceava trece la taxiuri electrice | FOTO

Close
Închide
  Close