Mergi direct la conținut »
Sebastian Cozmâncă  se bate pentru centură la categoria 95 de kilograme. „Centura va rămâne la mine pentru mult timp”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sebastian Cozmâncă se bate pentru centură la categoria 95 de kilograme. „Centura va rămâne la mine pentru mult timp”

Sebastian Cozmâncă se bate pentru centură la categoria 95 de kilograme. „Centura va rămâne la mine pentru mult timp”

Pe 20 aprilie, la Iași, va avea loc gala Colosseum Tournament, gală unde Sebastian Cozmânca se bate pentru centură la categoria lui de greutate.  Tânărul nu doar că speră să facă o figură bună, ca la ultima gală, dar vrea să aibă centura cât mai mult timp în posesie.

De Denisa Macovei,

Sportivul ieșean se antrenează intens sub atenta îndrumare a antrenorului său, Constantin Mihai, fiind ajutat de colegii lui cu mai multă experiență, Cătălin Moroșanu și Sebastian Ciobanu. Antrenamentele s-au desfășurat pe o perioadă de 5 săptămâni având loc chiar și trei antrenamente pe zi. „O să fac un meci frumos și voi obține centura care va rămâne la mine pentru mult timp”, a declarat sportivul. Tânărul nu doar că este optimist, dar are mare încredere în propriile forțe, chiar dacă adversarul lui este un neamț care a fost învins doar o singură dată până în prezent.

 

Sebastian Cozmâncă  se bate pentru centură cu un neamț

La ultima gală, Cozmâncă a făcut un adevărat spectacol pe ring. Chiar dacă l-a doborât din primul minut pe luptătorul german, ridicând toată sala în picioare, Stoltfuzin a găsit resurse să se ridice, însă nu suficiente pentru a continua tot meciul. Așa că, în al doilea minut Cozmâncă și-a pus adversarul la pământ. După această ultimă reușită, tânărul român își dorește și mai mult să ajungă la cele mai puternice gale din lume și să reprezinte cu succes România.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Noul iubit al fotomodelului Elena Băguci e un spaniol, directorul IT&C pentru toate companiile Enel din România

 

Close
Închide
  Close