MENIU CAUTĂ
15 Sep. 2015 18:01

Sedusă şi… păcălită! Cruduţa şi-a luat o ţeapă în stil italian

Distribuie

Prezentarea italianului a sunat bine pentru Cruduţa, care era convinsă că a dat peste un bărbat romantic, cu posibilităţi şi dare de mână. Menţiunea ”afaceri imobiliare” l-a pus într-o lumină bună, iar cadourile scumpe venite din partea lui au convins-o pe brunetă că alegerea ei e cea bună. Dintre toţi concurenţii care s-au luptat pentru inima ei, el a părut din start câştigător.
Amorezul a jucat pe terenul lui, căci filmările show-ului în care Crudu este protagonistă s-au desfăşurat în Italia. I-a arătat atracţiile patriei lui natale, i-a făcut cunoştinţă cu prietenii şi cu familia şi a dus-o în locuri şi case impresionante.
Suficient pentru ca Daniela să se aprindă. Însă cu doar două episoade înainte de încheierea filmărilor, feeria s-a sfârşit.
A schimbat câştigătorul
Potrivit surselor din interiorul echipei de producţie, Cruduţa ar fi aflat că una din casele pe care Pietro i le prezentase ca fiind ale lui era de fapt a altcuiva şi că situaţia lui financiară nu era de fapt atât de roz.
Considerându-se păcălită, lucru de neacceptat pentru o divă înamorată ca ea, bruneta ar fi decis în ultima secundă să schimbe numele câştigătorului, aruncându-l pe italian pe un nesperat loc doi.
Problema însă nu este modificarea regiei, ci dezamăgirea pe care Crudu a îndurat- o. Potrivit ap- ropiaţilor ei, asistenta păcătoasă îmbrăcată în straie de ”burlăciţă” nu şi-ar fi revenit încă din şoc.

Citește mai multe despre Daniela Crudu pe Libertatea.

Comentarii