MENIU CAUTĂ

Simona Pătruleasa: ”Am făcut fertilizare în vitro”

Distribuie

În același interviu, Simona Pătruleasa a mai dezvăluit că în acel moment s-a gândit la toate metodele pentru a avea un copil, inclusiv la ideea de a apela la o mamă surogat. ”Nu e nici un secret. Nu m-a întrebat nimeni niciodată atât de direct ca tine. Ne-am dorit atât de tare un copil, încât ne-am gândit la absolut toate variantele posibile.„, a declarat Pătruleasa.

Vedeta postului Kanal D susține că a trecut prin momente grele când i s-a spus că nu poate avea copii. ”În momentul acela cade cerul pe tine și simți că o iei razna. (…) A căzut ca un trăznet vestea… Nu m-am putut obișnui cu ideea. A fost un moment greu, am suferit enorm.”, a mai spus Simona Pătruleasa, care va deveni în curând mamă.

”M-am gândit la varianta unei mame-surogat, m-am interesat dacă la noi în țară e posibil să apelez la așa ceva.. M-am gândit la absolut tot ce este omenesc posibil pentru a putea avea un copil. Bineînțeles am vorbit cu Sabin, care era uimit de pornirea mea și de cât de hotărâtă sunt…” , a mai afirmat Simona.  Ea susține că la un moment dat s-a gândit chiar să poarte în pântece copilul soțului ei cu al altei femei, numai pentru a nu-l priva pe acesta de bucuria de a fi tată.

Am făcut 3 tratamente, nu 100, cum s-a tot spus

”Mă gândeam că nu pot fi atât de egoistă, să nu aibă nici Sabin un copil… El spunea că putem să înfiem. Din fericire o să-l avem pe al nostru. În final, am apelat la tratamente. Am făcut 3 tratamente, nu 100, cum s-a tot spus… și cel din urmă a fost cel mai greu cu medicamentație și injecții, pe care mi le făceam singură în abdomen, după calculele mele, 300 de injecții dureroase și traumatizante. Am apelat la fertilizare în vitro.”, a dezvăluit Simona.
„Lucrurile mai depind și de Dumnezeu. Au fost medici care mi-au spus și mie același lucru…  Am avut noroc să rămân însărcinată natural, exact înainte de a o lua pe aceeași cale pe care ți-o doreai și tu. La mine era altă problemă. Avusesem două sarcini extrauterine…„, a spus și andreea Marin, autoarea interviului acordat de Simona Pătruleasa pe www.scoalamamelor.ro.

Comentarii