Un avocat de renume în Marea Britanie, Sofia Wellesley este una dintre cele mai apreciate apariții publice. Ținutele alese de aceasta sunt întotdeauna perfecte pentru evenimentul la care participă și atrag toate privirile, presa britanică necontenind cu laudele.

Pentru nunta lui Ellie Goulding, Sofia a ales să poarte o rochie Valentino din mătase și dantelă din Colecția RED Valentino. Rochia arata superb pe avocata de 36 de ani, care a completat lookul cu o pereche de pantofi negrii cu toc înalt, Christian Louboutin, și o pălărie crem, simplă, cu voaletă neagră.

Alegerea soției lui Blunt de a purta rochia Valentino la o nuntă a fost pusă în oglindă de presa română cu cea a ministrului Sănătății Sorina Pintea, care a purtat aceeași creație într-o vizită pe șantierul spitalului județean din Baia Mare.

Ministrul Sănătăţii, a verificat miercuri, 27 august, modul în care sunt utilizate fondurile alocate de Ministerul Sănătăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Constantin Opriş“ din Baia Mare, mai exact 14 milioane de lei.

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente