MENIU CAUTĂ
19 Ian. 2019 13:01

Tavi Clonda, discuții cu soția despre numele celui de-al doilea copil. „Mereu câștigă Gabriela”

Distribuie

Muzicianul Tavi Clonda a dezvăluit că el și soția sa, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, au avut discuții în privința numelui pentru cel de-al doilea copil al lor, care urmează să vină pe lume în curând.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea urmează să devină părinți pentru a doua oară peste puțin timp. Muzicianul și partenera sa de viață s-au gândit deja la numele pe care îl va purta fetița lor. Tavi Clonda a mărturisit că, în urma discuțiilor, soția lui a avut câștig de cauză.

„Nu sunt emoționat, n-am fost nici prima oară. E alt sentiment, ești mai sigur pe tine, emoția există, dar nu mai e panică. Sarcina e ok, n-are pofte ieșite din comun, nu mănâncă excesiv. Acum am început să amenajăm camera. Ne mutăm noi ca să îi facem o cameră.

Avem o listă (nr. de nume) și cred că l-am ales, dar nu pot să zic, suntem superstițioși. A început cu 30 de-ale mele de-ale Gabrielei, mereu câștigă Gabriela… Trebuie să fim amândoi de acord. Se va naște primăvara, deci o să aibă un nume de floare”, a declarat Tavi Clonda la emisiunea „Star matinal de weekend”, de la Antena Stars.

„Ne împărțim între viața de familie și carieră. E mai greu, dar reușim. Somnul nu există. Ea (nr. Victoria, fiica lor) a fost o fetiță cuminte vreun an. Nu mai e somnul atât de lin precum era. Dormea de la 10 la 8. A avut o răceală înainte de sărbători și s-a dereglat un pic. Somnul e presărat cu un biberon de lapte pe la 3. De ceva timp avem o doamnă care ne ajută”, a mai spus el.

Gabriela Cristea este prezentă pe micile ecrane de foarte mulți ani și a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță anul acesta. Prezentatoarea de televiziune a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu mare scandal.


Citește și:

EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au învățat-o limba maternă: „Când visez, visez românește”

 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, discutii, Familie și sarcină pe Libertatea.

Comentarii