MENIU CAUTĂ
19 Dec. 2012 14:49 , de Magdalena Duru

Teo Trandafir, INTERVIU EMOȚIONANT dat la 2 zile de la DESPĂRȚIREA de SOȚ: „Energia mea puternică se numește umor. În afară de moarte, nimic nu e ireversibil!”

Distribuie

Teo a vorbit despre anul 2012, despre realizările pe care le-a avut, despre viața de familie, însă cer nu știa nimeni este că vedeta tocmai se despărțise de soțul ei, Constantin Iosef. Teo nu a dat de bănuit că are probleme în viață personală, însă, acum, după ce în presă a apărut informația conform căreia s-a separat de bărbatul iubit, cuvintele ei pot să fie înțelese cu adevărat.
Anul 2012 a fost un an special. Am învățat că nu viața te schimbă pe tine, tu schimbi viața. A fost unul dintre cei mai speciali ani din viața mea. Anul 2012 mi-a arătat că viața te poat schimba și așa, și așa, dar energia mea puternică se numește umor. Un om fără umor trece mai greu peste greutățile vieții.

„Încercați să nu-i mai judecați pe alții!”

Am învățat că în afară de moarte, nimic nu e ireversibil, toate se pot schimba, asuprta tuturor lucrurilor poți să revii cu eleganță. Una dintre rugăciunile mele spune așa: ‘Doamne, dă-mi puterea de a schimba lucrurile pe care le pot schimba, intelepciunea de a nu încerca să schimb ceea ce nu pot schimba și capacitatea de a știi să aleg între ele’.

Oamenii spun și vor continua să spună că viața e complicată. Nu, nimic nu e complicat, e o chestiune de vreau sau nu vreau să fac asta. Decizia e ok de luat, e simplu, abia apoi incepe greul. Găsiți-vă timp să vă bucurați de lucruri și să vă mirați de ele. Un brad împodobit, o ninsoare pe care o prindeți, toate aceste lucruri sunt miracole.

Am o perspectivă foarte ciudată pentru 2013. De fiecare dată când vine un an nou mă întreb ce ar fi dacă pot să-mi pun o dorință la trecerea dintre ani și să mi se îndeplinească pe loc. Asta am făcut și anul trecut, asta o să fac și anul acesta. Nu îmi doresc decât ca Dumnezeu să lase lucrurile așa, iar voi  încercați să nu mai judecați pe alții! Vă doresc un 2013 cu fiecare zi o bucurie, nu una deodată, ci mici și dese, un an cu noroc!”, a spus Teo, conform emisiunii „Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV.
Interviu cu Teo Trandafor va fi difuzat în emisiunea „Weekend cu Monica Dascălu”, începând cu ora 17.30, pe Pro Tv Internațional.
Teo Trandafir (44 de ani) și Constantin Iosef (44 de ani) s-au căsătorit pe data de 2 iunie 2012, chiar de ziua vedetei tv, însă luni au anunțat că s-au despărțit. Cei doi s-au cunoscut în decembrie 2011, pe Facebook.
 

Comentarii