MENIU CAUTĂ
25 Mai. 2017 13:25

Transformarea Danielei Crudu: A fost grăsuță, apoi aproape anorexică, acum e dependentă de operații! | FOTO INEDIT

Distribuie

De când a intrat în showbiz şi până acum Daniela Crudu a suferit tot soiul de transformări: a fost grăsuță, a avut guşă, a slăbit, a slăbit apoi prea rău, a ajuns să aibă forme perfecte, iar acum pare să fi devenit dependentă de operațiile estetice.

S-a lansat în showbiz arătând perfect, după care, în timp, Cruduţa a pus kilograme pe ea, ajugând să fie destul de pufoasă. Câteva prezentări de modă în care şi-a etalat celulita, guşa şi burta şi câteva aluzii în emisiunea „Un show păcătos”, în care i se sugera că ar trebui să aibă grijă cu mâncarea, au determinat-o pe Daniela Crudu să se pună pe slăbit.

A început să alerge în parc, să facă gimnastică, să mănânce mai sănătos şi chiar să se înfometeze la un moment dat, de teamă ca nu cumva cariera ei în televiziune să se termine brusc. Totuşi în aproximativ jumătate de an, Cruduţa a slăbit excesiv. Slăbise atât de mult încât glumele despre şunculiţe s-au transformat în poante cu anorexice. În final, dieta şi sportul par să fi pus-o pe Cruduţa pe linia de plutire.

Cruduţa, în perioada „pufoasă”


Şunculiţele ameninţau serios locul Danielei Crudu pe sticlă. Burtica era şi ea deja vizibilă


Celulita de pe coapse (foto sus) şi guşa extrem de evidentă (foto jos) nu îi făceau cinste unui manechin cu pretenţii, ca Daniela Crudu

Cruduţa, aproape anorexică


Cruduţa a şocat asistenţa cu silueta ei filiformă. Asta după ce bruneta şi-a impus o dietă drastică

Daniela Crudu, în perioadele de formă maximă


Apariţiile în Playboy ale focoasei brunete au fost mereu subiecte de interes maxim. Cruduţa arăta perfect, iar formele ei de invidiat au făcut furori printre bărbaţi


Cruduţa a dovedit recent că arată foarte bine. Ultimele pictoriale, dar şi apariţiile recente de la „Un show păcătos” dovedesc faptul că bruneta a ajuns, în prezent, la greutatea ideală.

În prezent, Daniela Crudu a ajuns în stadiul de a nu mai fi recunoscută nici măcar de persoanele apropiate. Asistenta „păcătoasă” și-a făcut atâtea modificări la nivelul feței, încât și-a pierdut complet din trăsăturile naturale. Daniela Crudu este dependentă de operațiile estetice și nu lasă să treacă nici măcar o lună între intervenții.

Citește și: EXCLUSIV/ Daniela Crudu este dependentă de operațiile estetice. Apelează lunar la esteticieni, iar medicii nu mai știu ce să-i facă

Citește mai multe despre Daniela Crudu pe Libertatea.

Comentarii